E-Sport

Érdekel az e-sport világa? Kövesd velünk a League Of Legends, Valorant, CS:GO, Simracing, vagy éppen a FIFA versenyek legizgalmasabb pillanatait. Igazi érdekességek várnak rád!

e-sport

Hogy lehet az e-sportból pénzt csinálni?

Sokakat érdekel, sokan játszák, de kevesen értik, hogy hogyan is lehet az e-sportból megélni. Megpróbáltuk összeszedni a lehetőségeket:

1. Belépőjegyek

Legyen szó akár fizikai vagy közvetítési díjakról. E-sport bajnoskágokat rendeznek szobákban és stadionokban is. Az érdeklődők pedig borsos összegeket is kifizetnek azért hogy akár a helyszínen akár online tudják nézni az eseményeket élőben.

2. Merchandise

Azaz az adott esemény/játék/játékos által fémjelzett termékek. Legyen szó trikóról vagy játékkontrollelről, a fanatikusok gyűjtenek mindent ami a szeretett sporthoz eseményhez köthető.

3. Szponzoráció

Az igazán nagy nevek (a népszerűságnek köszönhetően) mágnesként vonzzák a hirdetőket. Nem ritkák a milliós összegű szponzorációs megállapodások.

4. Termékelhelyezés

Digitális játékokról lévén szó, nem olyan nehéz egy-egy játékban a valós világban is megvásárolható termékeket elhelyezni – nyilván pénzért.

5. Verseny pénzdíjak

Ezt kell a legkevésbé megmagyarázni. Az E-sport versenyek helyezettjei gyakran olyan összegeket vihetnek haza, amely egy olimpikont is megszégyenít.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)