Zárolták a számlámat az online kaszinóban. Miért?

A számla zárolása szintén több okra vezethető vissza. Az online kaszinók szabályozni szokták az okokat a részvételi szabályzatukban. A teljesség igénye nélkül az alábbi három fő okra vezethető vissza a játékosi számla zárolása:

Játékosvédelem
– Többször elrontottad a jelszavadat belépéskor.
– Önkizárást eszközöltél.
– Sérülékeny játékosnak minősülsz.
– Valaki megpróbált visszaélni a számláddal, ezért a kaszinó a védelmedben ideiglenesen zárolja azt

Csalás vagy visszaélés
– Akár a Te jelzésedre, akár saját információja alapján fennáll a veszélye, hogy valaki visszaélt vagy megpróbált visszaélni a számláddal. Ilyenkor a kaszinó a Te biztonságod érdekében zárolja a számládat, amíg az ügy nem tisztázódik.
– Ritkán, de előfordulhat, hogy a kaszinó szerint valamilyen módon visszaéltél a rendszerükkel, vagy valamilyen módon manipulálni próbáltad a játékok végkimenetelét. Ilyenkor is zárolhatják a számládat.

Kivizsgálás vagy nem megfelelő viselkedés
– Technikai alapokon nyugvó iparágról lévén szó előfordulhat, hogy egy technikai hiba téged is érint (például nem működnek megfelelően az általad beállított korlátozások), ilyenkor az online kaszinó a probléma kezeléséig zárolhatja a számládat.
– Valamilyen egyéb problémát észlelt a kaszinó a számláddal kapcsolatban, vagy Te jeleztél nekik egy hibát. Ilyenkor az ügy kivizsgálásának idejéig rendszerint ideiglenesen zárolják a számládat.
– Ha olyan hangnemben kommunikálsz az online kaszinó irányában, amit tilt a részvételi szabályzatuk, akkor szélsőséges esetben ez a számlád zárolásával járhat.

Mindegyik fenti esetre igaz, hogy az online kaszinó valamilyen módon tájékoztat téged a számlád állapotáról és a számlád zárolásának okáról. Ha nem találtál ilyen üzenetet, akkor érdemes megnézned a levelező programodban a spam vagy marketing üzenetek között az erről szóló levelet.

Ezen felül amennyiben kétséged merülne fel az okokkal kapcsolatban, akkor javasoljuk, hogy vedd fel a kapcsolatot az adott online kaszinó ügyfélszolgálatával, ahol tájékoztatni fognak a játékosi számláddal kapcsolatos információkról és az esetleges ügyintézés menetéről.