Játék bemutatók és tesztek

Új gyümölcsös gép? Kijött a legújabb Book of Ra? Itt bemutatjuk neked a legújabb nyerőgépeket, jackpot játékokat és sok egyéb kaszinó játékgépet!
Aloha Xmas

Aloha Christmas

A NetEnt 2016. márciusában mutatta be a Aloha – Cluster Pays nevű játékát. Ez a játék forradalmi újítást vezetett be az online kaszinó játékok piacán azzal, hogy nem nyerővonalak vannak, hanem úgynevezett „Cluster-sek”, amik blokkokat jelentenek (ugyanolyan szimbólumok csoportja). A játékosok imádták ezt az újítást. A játékosok legnagyobb örömére a Netent 2020-ban megalkotta a játék karácsonyi változatát, az Aloha Christmas-t.

Az Aloha Christmas egy 6 tárcsás, 6 soros nyerőgép. Nyerőkombinációról akkor beszélünk, ha legalább 9 szimbólum alkot egy blokkot (wild szimbólum helyettesítheti bármelyik szimbólumot). A szimbólumoknak vízszintesen vagy függőlegesen egymás mellett kell lenniük. Ha legalább 22 szimbólum alkot egy blokkot, az számít a legkomolyabb nyerőkombinációnak.

Aloha Xmas

A játék kicsi-közepes volatilitású, az RTP-je: 96% (bizonyos szolgáltatóknál lehet alacsonyabb).

Grafika és hangzás

Az Aloha Christmas-re is jellemző a gyártótól megszokott igényes, apró részletességgel kidolgozott grafika. A szimbólumok nagyon szépek, a játék hangeffektjei egyszerűn zseniálisak.

Szimbólumok

A játékban különféle szimbólumokkal lehet játszani.

Nagyértékű szimbólumok (értékükkel sorrendben): piros maszkfaragás, zöld maszkfaragás, kék maszkfaragás

Kisértékű szimbólumok: ananász, kókusz, kagyló, piros orchidea

Feature-ök

Misztérikus szimbólum: doboz egy nagy kérdőjellel. Ezek a dobozok a pörgetés végén kinyílnak, és véletlenszerűen valamelyik szimbólum jön ki belőlük.

Előfordulhat az is, hogy hogy szorzós wild nyílik a dobozok egyikéből.

Aloha Xmas

Véletlenszerűn elindulhatnak sticky win re-spinek. Amikor ez a feature elindul, akkor mindaddig tart a pörgetés, amíg legalább egy, újabb szimbólummal nő a blokk. A nyeremény attól fögg, hogy milyen nagyra nő a blokk.

Aloha Xmas

Szabad játék

Amennyiben megjelenik legalább 3 free spin bélyeg (scatter) a játékmezőkön, akkor aktiválódik a szabad játék funkció.

Aloha Xmas

Amennyiben 4, 5 vagy 6 free spin szimbólum jelenik meg a játékmezőkön, abban az esetben a nyeremény nagyon komoly szorzót kap.

4 scatter – 10- szeres

5 scatter – 25-szörös

6 scatter – 50-szeres

A játékos kétféle szabad játék közül választhat.

Aloha Xmas

Konklúzió:

Szórakoztató ez a játék, de érthetetlen, hogy miért egy hawaii tematikájú játékból kellett karácsonyi verziót csinálni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)