Játék bemutatók és tesztek

Új gyümölcsös gép? Kijött a legújabb Book of Ra? Itt bemutatjuk neked a legújabb nyerőgépeket, jackpot játékokat és sok egyéb kaszinó játékgépet!
Nitropolis 3

Április 3-ai progamajánló – Nitropolis 3

Kezdjük a napot azzal, hogy a bőséges reggeli után, elmegyünk szavazni!

Mivel április 3-ára csapadékos, kellemetlen időjárást jósol a meteorológia, a további kültéri programokat nem ajánljuk. Ehelyett kitaláltunk egy remek, szórakoztató otthoni elfoglaltságot.

Most vasárnap mutatja be az Elk Stúdió a Nitropolis 3 nevű játékát.

A Nitropolis 1 és a Nitropolis 2 elképesztő népszerűségnek örvendett a szerencsejátékosok körében. Grafikailag tökéletes, a zenéje egyedi, a karakterek nagyon szerethetőek, a játék speciális funkciói teljesen egyediek, még hasonlót sem tapasztaltunk előtte.

A Nitropolis 3-ban újra találkozhatunk a már megszokott kutyákkal és csupasz macskával, de ebben a verzióban megismerkedhetünk újabb karakterekkel is. A játék a hagyományokhoz híven extra volatilis. A játékban továbbra is elérhető a Bonus Buy funkció, de sajnos ez egy opcionális funkció. Azaz a szolgáltató dönti el, hogy elérhetővé teszi vagy nem.

Annyit mindenképpen meg kell jegyezni, hogy a Nitropolis 3 már inkább Nitropolis játékok és a Gold (Pacific Gold az utolsó ebből a sorozatból) játékok mixe, mint tipikus Nitropolis játék. Ez mondjuk nem olyan nagy baj, hiszen az Elk Stúdió Gold játékai is nagyon kreatívak és izgalmasak.

2 jelentős különbség van az előző verziók és a mostani között. Ugyanis eltűnt a felső sor a speciális Nitro funkciókkal (amit sajnálunk), és a szabad játékban, már 8 sorral indul a játék. A másik alapvető különbség, hogy a 3. verzióban már a tét 50.000 szeresét lehet megnyerni maximum kifizetésként, az eddig megszokott 10.000 szereshez képest.

Röviden összefoglalva, aki szeret játszani és szereti a kutyákat, az először járuljon az urnák elé, majd üljön le a gép elé és élvezze az Elk Stúdió legújabb játékát.

Egy rövid kedvcsináló:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)