Játék bemutatók és tesztek

Új gyümölcsös gép? Kijött a legújabb Book of Ra? Itt bemutatjuk neked a legújabb nyerőgépeket, jackpot játékokat és sok egyéb kaszinó játékgépet!
Beat The Beast

Beat the beast sorozat a Thunderkicktől

A beat the beast sorozat 5 játékból áll, mindegyik epizód 2020-ban jött ki. A legutolsó verzió a Beat the beast: Griffin’s Gold volt, ami 2020. november 11-én került ki az online kaszinók portfoliójába.

Az 5 játék mindegyikére jellemző, hogy extra magas a volatilitásuk és 96,15% körüli az RTP-jük. A játékok mindegyike 3 soros, 5 oszlopos és 9 nyerővonalas. A játékokra jellemző a tökéletes grafika és hanghatás/zene (ez egyébként minden Thunderkick játékra elmondható).

A 2 legjellemzőbb különbség: a játékok szabadjáték funkciói teljesen máshogy működnek. Ebben a verzióban a véletlenszerűen megjelenő wild-ok szorzóként is működnek. Minden nyerő kötés esetén nő a wild szorzója (maximum 5-ig) és ha több wild is van, akkor a szorzók is szorzódnak, azaz előfordulhat az, hogy a nyerővonalon a kombináció alapkifizetésének a 125-szörösét (5*5*5) nyeri meg a játékos. Azon túl, hogy nő a wild szorzója, minden egyes nyerő kombináció, generál egy további ingyenes pörgetést. Másik jelentős különbség a Beat the beast játékoknál a maximum kifizetés tétszorzója. Ahogy haladunk előre az időben ez folyamatosan nő játékról-játékra, a Griffin’s Gold verzióban már a tét 22.222-szeresét lehet maximumként megnyerni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)