Játék bemutatók és tesztek

Új gyümölcsös gép? Kijött a legújabb Book of Ra? Itt bemutatjuk neked a legújabb nyerőgépeket, jackpot játékokat és sok egyéb kaszinó játékgépet!
Dream catcher

Dream Catcher – újabb Evolution játék a Vegas.hu oldalon

A Vegas.hu játékosai már tudják, hogy ha kedd van, akkor valami újdonság van az oldalon, hiszen a kaszinó minden héten ezen a napon készül valami meglepetéssel nekik a Vegas Kedd promóció keretein belül.

Mióta elindult a Vegas Kedd promóció, rengeteg új játék került ki az oldalra, a májusi 300 körüli játékszám mára már megközelítette a 900-at. Ezen a napon általában új szolgáltatókat, új játékokat mutatnak be az oldalon, de arra is volt példa, hogy a Vegas Kedden egy frenetikus Halloween estét szerveztek a VegasTV-n az élő, streamelt játékok szerelmeseinek.

Decemberben újabb szintet léptek a szervezők azzal, hogy a kínálatot az Evolution élő stúdiós játékaival bővítették. Két szerencsekerék típusú játékot élesítettek az oldalon. Két hete indult a Monopoly LiveTM, most kedden meg a Dream Catcher került be a portfolióba. A játékokat angol nyelven vezeti a Presenter (játékvezető, moderátor), de a játékosi felület, a szabálymagyarázat magyarul elérhető az oldalon. Sőt a Monopoly LiveTM szabad játékában az utcanevek is a magyar verzió utca neveivel jelenik meg a képernyőn.

A Dream Catcher a szerencsekerék típusú játékok etalonja, ezt a verziót követték az újabb, extrább, bonyolultabb kiadások.

A Vegas.hu oldalon a felső sorban megjelent egy új menüpont is „ÉLŐ Játékok” névvel, ami a további új játékok érkezését vetíti elő. Reméljük hamarosan elérhető lesz a Funky Time vagy éppen a Crazy Time is, amely verzió messze a legnépszerűbb, legvolatilisebb, legőrültebb a szerencsekerék játékok közül.
Idén már valószínűleg nem lesz újabb játékszolgáltató, játék bemutató, hiszen az év utolsó keddje karácsony másnapjára esik, de nagyon várjuk milyen újabb újdonságok lesznek elérhetők az oldalon 2024-ben.

Mindenkinek legyen malaca az újévben!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)