Játék bemutatók és tesztek

Új gyümölcsös gép? Kijött a legújabb Book of Ra? Itt bemutatjuk neked a legújabb nyerőgépeket, jackpot játékokat és sok egyéb kaszinó játékgépet!
Remember Gulag

Emlékezz a Gulagra – egy szlot, ami történelmi leckét ad

Az Ukrajnában zajló szörnyű eseményekre tekintettel a Nolimit Citynél úgy döntöttek, hogy kiveszik részüket az ezen igazságtalan háború áldozatai részére történő adománygyűjtésből.

A Nolimit City a nem mindennapi hozzáállásáról és a néha sokkolóan egyedi képi világáról híresült el, és ez alól a jelen alkalom sem lesz kivétel. Úgy döntöttek, hogy abban a reményben dolgozzák át az áprilisi játékuk megjelenését, hogy emlékeztessék az embereket a kíméletlen történelmünkre és arra, hogy az események újra és újra megismétlődnek. A jellegzetes humoruknak és ironikus hozzáállásuknak egy időre vége.

Mindezekből egy sötétebb témájú szlot marad csak, aminek úgy döntöttek, új nevet adnak: “Emlékezz a Gulagra”.

Ezzel kicsi betekintést adnak a Gulag munkatáboraiba, ami bár egy másik diktátor irányította másik háború eredménye volt, a párhuzamok 2022-vel még annak ellenére is rezonálnak, hogy a játék II. Világháború utáni kontextusba van helyezve.

Ugyanakkor, az ebből a játékból szerzett hasznunk egészét szétosztják, ami az Ukrán Nemzeti Bankon keresztül fog eljutni a Humanitarian Asistance (egy humanitárius segítségnyújtással foglalkozó szerv) számára. A végleges összeget májusban hozzák nyilvánosságra. Továbbá, ugyanezen jótékonysági célra már adományoznak 25 000 Eurót, tekintet nélkül a játék eredményeire.

Jó pár szolgáltató adományozott komoly pénzeket Ukrajna megsegítésére, de a Nolimit City mostani akciója több mint példaértékű.

/Fotó, art: Nolimit City/

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)