Játék bemutatók és tesztek

Új gyümölcsös gép? Kijött a legújabb Book of Ra? Itt bemutatjuk neked a legújabb nyerőgépeket, jackpot játékokat és sok egyéb kaszinó játékgépet!
Jingle Spin

Jingle Spin

A NetEnt 2013 novemberében mutatta be a Eggomatic nevű játékát. Ez a játék forradalmi újítást vezetett be az online kaszinó játékok piacán azzal, hogy a hagyományos játékmezők felett egy újabb játékmezőt alakítottak ki és onnan véletlenszerűen különböző szimbólumok hullanak alá és ezzel aktiválnak bizonyos featurek-et (játék funkciókat).

5 évvel később, 2018. novemberében a Netent bemutatta a Jingle Spin nevű játékát, ami nem más, mint az Eggomatic játék karácsonyi verziója. A két játék mindenben megegyezik a grafika és hangzás kivételével.

A játékban viszonylag sűrűn vannak szabadjátékok (a játékkatalógus szerint átlagosan 150 pörgetésenként) és gyakran aktiválódnak a speciális feature-k is.

A Jingle Spin egy 5 tárcsás, 3 soros, 20 (fix) nyerővonalas nyerőgép.

A játék alacsony volatilitású, az RTP-je: 96,48% (bizonyos szolgáltatóknál lehet alacsonyabb).

Grafika és hangzás

A Jingle Spin-re is jellemző a gyártótól megszokott igényes, apró részletességgel kidolgozott grafika, a hangeffektek nagyon jók.

Szimbólumok

A játékban különféle szimbólumokkal lehet játszani.

Nagyértékű szimbólumok (értékükkel sorrendben):

  • piros karácsonyfadísz
  • narancs karika fahéjjal
  • zöld karácsonyfadísz
  • lovacska
  • toboz

Kisértékű szimbólumok:

  • A, K, Q, J, 10

Feature-ök

(olyan szimbólumok, amelyek valami extrát adnak az adott pörgetéshez)

Minden pörgetés előtt a Télapó megpörgeti a szerencsekereket és ha van valamilyen gömb a nyerő mezőn, akkor az átkerül a manócskákhoz. A gömb minden pörgetésnél egy oszloppal arrébb megy.

Először az 5. oszlop, utána a 4. oszlop…és legvégül az 1. oszlop felett jelenik meg. Amennyiben azon az oszlopon tűnik fel karácsonyi díszdoboz, amely felett a manócska kezében van feature gömb, akkor azt a manócska ledobja és a díszdoboz helyén aktiválódik a feature.

Spreading wild gömb – piros gömb W felirattal:

Amikor ez a gömböt dobja le a manócska, a karácsonyi díszdoboz melletti összes szimbólum wild-dá alakul át az adott pörgetésben

Free spins gömb – zöld gömb egy számmal (7, 10, 12, 15, 20, 25, 30, 50)

Amikor ez a gömböt dobja le a manócska, aktiválódik a szabad játék. Amekkora szám van a gömbön, annyi szabad játék aktiválódik.

Érmenyeremény gömb – sárga gömb egy számmal (50, 100, 200, 500, 1.000, 2.500)

Amikor ez a gömböt dobja le a manócska, azonnal jóváíródik a játékos számláján annyi érme, amennyi a gömbön látható.

Meglepetés gömb – szivárványszínű gömb

Amikor ez a gömböt dobja le a manócska, véletlenszerűen kiválasztódik és aktiválódik valamelyik fent említett feature (funkció) valamelyike.

Wild

A wild szimbólumok (karácsonyi díszdoboz) minden szimbólumot helyettesítenek.
Ezen felül, ha egy adott oszlopban feltűnik a wild szimbólum, és az oszlop felett ülő manócska kezében van valamilyen feature szimbólum, akkor azt ledobja és a szimbólum a karácsonyi díszdoboz helyén aktiválódik.

Amennyiben a wild feature aktiválódik, akkor igen nagy eséllyel nagy nyereményről beszélünk, mert a díszdoboz melletti összes játékmező wild-dá alakul át. Azaz, ha a 2. vagy a 3. oszlop középső sorában aktiválódik a a wild feature, akkor a 9 db wild jelenik meg a játékmezőkön egy hatalmas 3*3-as blokkban és garantáltan nagy nyereményt eredményez.

Szabad játék

Amikor a free spin gömböt dobja le a manócska aktiválódik a szabad játék. Amekkora szám van a gömbön, annyi szabad játék aktiválódik. A szabad játékok alatt, újabb szabad játékok lehetségesek.
A szabad játék alatt a szerencsekerékből minden pörgetésnél újabb gömb kerül a manócskákhoz, azaz sokkal nagyobb eséllyel aktiválódnak feature-ök.

Konklúzió

Az Eggomatic egy brutálisan jó játék volt. A Jingle Spin-ben sajnos nincsen semmi újdonság…Jó lett volna, ha kerül a játékba valami eredeti ötlet is. Valószínűleg a Netent-nél 2018. nyarán valaki bedobta az ötletet, hogy kéne egy karácsonyi játék és ez volt a legegyszerűbb módja.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)