Játék bemutatók és tesztek

Új gyümölcsös gép? Kijött a legújabb Book of Ra? Itt bemutatjuk neked a legújabb nyerőgépeket, jackpot játékokat és sok egyéb kaszinó játékgépet!
John Hunter Szlot

John Hunter and the secret of the Da Vinci’s Treasure

A Pragmatic Play legnépszerűbb játék sorozata a John Hunter sorozat, amely jelenleg 7 játékból áll. Valószínűsíthető, hogy ez a szám a jövőben még nőni fog, hiszen ez nem csak a játékosok felől egy igény, hanem a szervezők felől is. A 7 játék minden nagyon jó, izgalmas és nagyon volatilis, de a jók között is vannak még jobbak. Szerintünk a sorozat 2 legjobb játéka a John Hunter and the secret of the Da Vinci’s Treasure és a Book of the Fallen.

Most a Da Vinci’s Treasure szeretnék kicsit jobban bemutatni.

Ebben a verzióban John Hunter arra vállalkozik, hogy meglelje Da Vinci kincsének titkait. A játék a hagyományos 3×5-ös játékmezős, 25 nyerővonalas. Ebben nincsen még semmi extra.

A játék kimagasló népszerűségét a szabadjáték volatilitása biztosítja.

A játékos 3 Cryptex (scatter) szimbólum kipörgetésével indíthatja el a szabadjáték választót. Cryptex csak a 2., 3. és 4. oszlopban tud megjelenni. A Cryptex pörögni kezd és a következő funkciók közül kerül egy véletlenszerűen kiválasztásra:

  • Díjválasztó
  • Térkép küldetés (Map Quest)
  • Progresszív szabadjáték 12 pörgetéssel

A 3 szabadjáték funkció közül a Díjválasztó a legkevésbé érdekes, kifejezetten dühítő, amikor ez a funkció kerül kipörgetésre. A funkcióban a játékos 3 festmény közül választ egyet, amely azonnali nyereményt ad.

Ezzel vége is.

A Térkép Küldetés (Map Quest) funkcióban 23 pont és egy szerencsekerék szerepel. Mindegyik pont egy potenciális pénznyereményt jelöl. Minél magasabb pontszámot ér el a játékos, annál komolyabb a pénznyeremény. A játékos megpörgeti a szerencsekereket, hogy különböző pontokra léphessen a térképen. A szerencsekerék 6 mezőből áll: 1, 2 3, 4, 5 és a „VÉGE A JÁTÉKNAK”. A forduló a térkép első pontjától indul. Ha a szerencsekeréken a játékos egy számot pörget ki, annyit léphet előre a térképen, ahány pontot kapott, és újabb forgatási lehetőséget kap a szerencsekeréken. Ha a „VÉGE A JÁTÉKNAK” cikkelyt pörgeti ki, vagy eléri a térképen 23. pontot, a forduló véget ér, és megkapja a térkép legutoljára elért pozíciójához tartozó nyereményt.

A 3. lehetséges szabadjáték funkció a Progresszív nyereményszorzós szabadjáték, amiért igazán érdemes játszani ezt a játékot. A játékos minden esetben 12 pörgetés kap, 1-szeres kezdőszorzóval. Minden pörgetéssel eggyel nő a nyereményszorzó, függetlenül attól, hogy az előző kör nyertes illetve vesztes volt. Az egyes szabadjáték pörgetések nyereményeit az aktuális nyereményszorzóval szorozzák meg. A progresszív nyereményszorzós szabadjátékban a 2., 3 és 4. hengeren megjelenő 3 scatter szimbólum 12 további szabadjáték pörgetést ad, a játékos legfeljebb 60 szabadjáték pörgetést gyűjthet. Azaz akár az is előfordulhat, hogy a játékos a tétjének …57x, 58x, 59x sőt 60-szorosával pörgessen egyet. Ezek a pörgetések tehetik a játékot örökre emlékezetessé, hiszen, ha itt jön egy komolyabb kötés, akkor könnyedén elérhető akár több millió forintos kifizetés.

A játékban a kifizetés maximált, a tét 48.000-szerese a maximum kifizetés, ami azt jelenti, hogy ha csak 100 forinttal is játszik a játékos, akkor is akár 4.800.000 forintot tud nyerni.

/Fotó és grafika: Pragmatic Play/

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)