Játék bemutatók és tesztek

Új gyümölcsös gép? Kijött a legújabb Book of Ra? Itt bemutatjuk neked a legújabb nyerőgépeket, jackpot játékokat és sok egyéb kaszinó játékgépet!
Magic Maid Cafe online slot

Magic Maid Cafe

A NetEnt 2019. novemberében mutatta be a Magic Maid Cafe nevű játékot.

Ez a játék a Gonzo’ Quest ázsiai verziója. A játék stílusa (free fall szimbólumok), játékmezők száma és aránya (5 tárcsás, 3 soros), matematikája (kifizetések szorzói), nyerővonalak száma (20 rögzített nyerővonal), szabadjáték aktiválásának módja egy az egyben megegyeznek a NetEnt zászlóshajó játékával. A játék extra magas volatilitású, de emellett közel 96%-os az RTP-je.

A játék helyszíne egy elegáns cukrászda. A Magic Maid Cafe „szereplői” (magas kifizetésű szimbólumok) csinos, ázsiai szobalányok, felszolgáló Hölgyek. Az alacsonyabb értékű szimbólumokat finom sütemények helyettesítik. A 3 db nagyértékű és a 4 db kisértékű szimbólum mellett a játékban természetesen megtalálható a Wild szimbólum, amely minden szimbólumot helyettesít a scattert is beleértve. A scattert egy szív formájú kulcs szimbolizálja. A Gonzo’s Questhez hasonlóan minimum 3 scatter aktiválja a 10 szabadjátékot, de csak abban az esetben, ha balról jobbra haladva a scatterek vagy a scattert helyettesítő wild szimbólum a nyerővonalak valamelyikén helyezkednek el.

A free fall szimbólumokat a NetEnt a Gonzo’s Questtel vezette be az online kaszinók világába. Azóta szinte az összes nagy gyártó készít hasonló stílusú játékot.

A free fall stílus annyit tesz, hogy a nyerő kötésben lévő szimbólumok „felrobbanak”, a megmaradó szimbólumok lejjebb csúsznak az kiürült alsóbb pozíciókba és új szimbólumok esnek az így megüresedett helyekre. Mindez addig tart, amíg van nyerő kötés. A free fall funkció alatt a rendszer nem von le újabb téteket, azaz a free fall alatt ingyen hullanak az újabb szimbólumok és a kifizetések szorzói folyamatosan növekednek. Az első kötés 1-szeresen fizet, majd a következő kötések szorzói: 2-szeres, 3-szoros és 5-szörös. Amennyiben a kötések elérték az 5-szörös szorzót, akkor onnantól nincsen további emelkedés, marad az 5-szörös szorzó. A szabadjáték során a szorzók nagysága megháromszorozódik (a szorzók a szabadjátékban: 3-szoros, 6-szoros, 9-szeres és 15-szörös).

A játék grafikája anime stílusú, amely elképesztően népszerű Ázsiában. Erre a stílusra nagyon jellemző, hogy a játékban szereplő fiatal Hölgyek nagyon csinosak, és mindig aránytalanul nagyok a szemeik. A játék hanghatási hosszú távon nagyon idegesítőek, ajánlott levenni a hangot, vagy inkább még jobban ajánlott az eredetivel, azaz a Gonzo’s Questtel játszani 😊.

Mindenképpen érdemes kipróbálni ezt a játékot!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)