Játék bemutatók és tesztek

Új gyümölcsös gép? Kijött a legújabb Book of Ra? Itt bemutatjuk neked a legújabb nyerőgépeket, jackpot játékokat és sok egyéb kaszinó játékgépet!
Magic Oak

Magic Oak avagy a mágikus tölgy

A Magic Oak-ot a máltai székhelyű Habanero 2019. április 30-án mutatta be, de azóta is nagyon népszerű. Ezt a népszerűséget a szinte rajzfilm minőségű grafikának, szeszélyes hangzás világnak és ami a legfontosabb, kiemelkedően magas, közel 98%-os RTP-nek köszönheti. A Magic Oak hasonló a Habanero más játékaihoz, mint például a Wizards Want War, az 5 Lucky Lions és a Rolling Roger, de mégis egyedi a 4*4-es formátuma miatt.

A Habanero’s Magic Oak segítségével átmerészkedhetsz az elvarázsolt, szeszélyes erdőn, gyűjthetsz fényszálakat, gyűjthetsz klaszteres (minimum 4 szimbólum egy csoportban) kifizetéseket és ingyenes pörgetéseket hatalmas nyereményekért.

Feature-k a játékban

  • Ingyenes pörgetések. Ha 4 vagy több scatter szimbólumot találsz bárhol a tárcsákon, akkor ingyenes pörgetéseket kapsz. A játék különlegessége, hogy akár egy tárcsán meglehet a 4 scatter szimbólum.
  • Wisps funkció. A játék előrehaladtával a képernyőn véletlenszerűen kétféle fényszál jelenik meg. Ha összegyűjti őket, azok wildokká változnak, és jóval magasabb nyereményeket eredményeznek.
  • Klaszter (vagy csoportos) nyeremény. Ebben a játékban nem számítanak a nyerővonalak. Itt akkor van nyeremény, ha négy vagy több szimbólum nyerő kombinációt alkot. A szimbólumok akkor tekinthetők csoportosítottnak, ha vízszintesen vagy függőlegesen szomszédosak egy azonos szimbólummal. Ez egy ritka és izgalmas funkció.
  • Proresszív jackpot. A Habanero 2 változatban mutatta be a játékot. Progresszív jackpottal és anélkül. A Vegas.hu oldalon sajnos nem elérhető a progresszív jackpot, de így is nagyon nagy élmény a játék.

Mindenképpen érdemes kipróbálni ezt a játékot!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)