Online Kaszinók

Érdekelnek az online kaszinók vagy kipróbálnád interneten a legújabb gyümölcsös gépeket? Itt mindent megtalálsz, ami a magyarországi legális online kaszinókkal kapcsolatos: bennfentes információk, nyerőgépek, rulett, blackjack, élő játékok és sok más érdekes információ.
Bonus Buy

Megéri bonus buy-t venni?

Az elmúlt évek egyik legkomolyabb innovációja volt a bonus buy funkció bevezetése. Azaz a játékos megveheti a szabadjátékot, anélkül, hogy a szabadjáték aktiválódjon. A legtöbb játékban ehhez szükséges bizonyos számú scatter egyidejű megjelenése a játékfelületen.

Mondjuk az nagyon elgondolkodtató, hogy miért kellett ennyi idő, hogy a játékfejlesztők rájöjjenek arra, hogy ez a funkció elképesztően népszerű lesz a játékosok között.

A nagy kérdés az, hogy megéri-e megvenni a szabadjátékot. A válasz egyszerűen nem. Még nem találtunk olyan játékot, ahol úgy volt kiszámítva a bonus buy funkció ára, hogy az megérje.

A bonus buy funkció ára minden esetbenaz alaptét x-szerese. A példa kedvéért most a 100-szorosa (a legtöbb szolgáltatónál ez a bevett szorzó). Tehát, ha 100 forintos téten játszol, akkor a bonus buy funkció 10.000 forint. Amit még érdemes megnézni, az a játék RTP-je. A példa kedvéért most legyen 95%. Ez azt jelenti, hogy minden 100 forint tétnél átlagosan 5 forint az átlagos veszteség. Azaz 2.000 pörgetés alatt lesz az átlagos veszteséges 10.000 forint, amibe a garantált szabadjátékok kerülnek. Ez egy 96%-os RTP-s játék esetében már 2.500 pörgetés.

Tehát az első kérdés az, hogy tényleg nem jön le a 3 scatter 2.000 pörgetés alatt egyszer sem? Ennek az esélye nagyon csekély még a legvolatilisabb játékok esetében is. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb játékban az alapjáték alatt is lehet nagy nyeremények nyerni.

Akkor mégis mikor éri meg? Talán akkor, ha komoly bónuszunk is van az egyenlegünkön és azt is felhasználhatjuk a bonus buy megvásárlásához. Mert ebben az esetben a kaszinó pénzéből is játszunk, ráadásul könnyebben teljesíthető a tétrakási követelmény. Erre azonban már a termek is rájöttek és szinte sehol sem engedik, hogy bónusz pénzből vegyük meg a szabadjátékokat. Sőt vannak olyan komoly szolgáltatók is, ahol egyszerűen nem elérhető a bonus buy funkció, pedig a játékban benne van. A másik eset amikor elképzelhetőnek gondoljuk a szabadjátékok megvételét, amikor csak 5 percünk van és nagyon vágyunk egy kis adrenalinra….Azt semmiképpen sem ajánljuk, hogy valaki sorra vegye a szabadjátékot, mert ez nagyon gyors veszteséggel jár a legtöbb esetben.

További probléma, hogy azoknál a szolgáltatónál, ahol elérhető a bonus buy funkció (Pragmatic, Nolomit city…stb.) maximálva van a nyeremény.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)