Játék bemutatók és tesztek

Új gyümölcsös gép? Kijött a legújabb Book of Ra? Itt bemutatjuk neked a legújabb nyerőgépeket, jackpot játékokat és sok egyéb kaszinó játékgépet!
Piggy Riches online slot

Piggy Riches

A NetEnt több, mint 10 éve mutatta be a Piggy Richest, amely olyan népszerű, sikeres játék lett, hogy azóta egy újabb, Megaways-es verzió is készült belőle.

A játék rettentően gazdag disznók világába kalauzol el minket, ők a disznó világ oligarchái. Ezek a disznók annyira gazdagok, hogy a válság meg sem kottyan nekik, a malacperselyben nem érméket, hanem papírpénzt gyűjtenek. 😊

A Piggy Riches egy 5 tárcsás, 3 soros és 15 (fix) nyerővonalas nyerőgép, sok-sok ingyenes pörgetéssel, wild-okkal és scatter szimbólumokkal. A játék közepes volatilitású, az RTP-je: 96,38% (bizonyos szolgáltatóknál lehet alacsonyabb).

A játékban maximálva van a maximális nyeremény. Egy adott pörgetés, de inkább szabad játék alatt az érmeérték 360.000-szerese nyerhető meg maximum. Azaz, ha valaki 100 Forinton játszik, akkor 3,6 Millió Forint lehet a maximum nyeremény. Ahogy ezt eléri a játékos, a szabad játék megáll. Ahhoz képest, hogy ez egy közepes volatilitású játék, a 360.000-szeres egy rendkívül magas szám.

Téma és grafika

A Piggy Richesre is jellemző a totális igényesség. A játék grafikája lenyűgöző, a karakterek és a szimbólumok kifinomultan vannak megrajzolva, tökéletesen illeszkednek a játék tematikájához. A hangeffektusok is remekül vannak kitalálva, hűen a gyártótól megszokott színvonalhoz.

Karakterek, szimbólumok

A Piggy Riches játékban különféle karakterekkel, szimbólumokkal lehet játszani.

A nagyértékű szimbólumok (értékükkel sorrendben): pénzes zsák, arany credit kártya, Piggy Pig (Malac Rolls-Royce) kulcs, pénzzel tömött táska, malacpersely tele papírpénzzel.

Kisértékű szimbólumok: A, K, D, J, 10. Mivel itt nagyon gazdag disznókról beszélünk, itt még az A szimbólumot is 3 db gyémánt díszíti.

Nyerővonal

A Piggy Riches játékot 15 fix nyerővonalon lehet játszani. Nyerőkombináció akkor van, ha legalább 3 ugyanolyan szimbólum valamelyik nyerővonalon egymás mellett helyezkedik el az 1. oszloptól nézve. A szimbólumokat wildok helyettesíthetik.

Wild

A wild szimbólum (cilinderes disznó úr) minden szimbólumot helyettesít scatter szimbólumot kivéve. Ebben a játékban kiemelten fontos a wild szerepe. Nemcsak segít a nyerőkombinációk kialakításában, hanem a nyeremény 3-szoros, amennyiben a wild segítségével jött létre.

Scatter, szabadjáték

Amennyiben legalább 3 scatter (disznó asszonyság) jelenik meg a tárcsákon, akkor aktiválódik a szabad játék funkció. A szabadjáték funkció különlegessége, hogy a játékos 3 lehetőség közül választhat.

  • 9 szabad játék 5-szörös szorzóval
  • 15 szabad játék 3-szoros szorzóval
  • 22 szabad játék 2-szeres szorzóval

Újabb szabad játékot nem lehet nyerni a Piggy Richben, de minden egyes scatter szimbólum további egy extra pörgetést ad, de maximum 28 pörgetést lehet kapni így. Ezt is figyelembe véve, ajánlott a 9 (nagyon kockázatos) vagy a 15 (kockázatos) szabad játék verziót választani.

2 scatter még nem generál szabad játékot, de már minimális pénznyereményt nyújt a játékosnak.

Piggy Riches

 

Piggy Riches

Mindenképpen érdemes kipróbálni ezt a játékot!

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)