Játék bemutatók és tesztek

Új gyümölcsös gép? Kijött a legújabb Book of Ra? Itt bemutatjuk neked a legújabb nyerőgépeket, jackpot játékokat és sok egyéb kaszinó játékgépet!
Pumpkin Patch

Pumpkin Patch (avagy a tökföld)

2018-ban néhány nappal Halloween előtt mutatta be a Habanero a Pumpkin Patch (tökföld) nevű játékát. Ez egy tökös témájú játék, amely egy óriási mezőn játszódik, ahol hatalmas tökök nőnek ki a földből.

A játék Halloween-re készült, van benne pár Halloween-es utalás (pl: a tökfejű madárijesztő, a hatalmas tökök a játékmezőkön), de alapjában véve ez egy megszokott, jól ismert, kedves Habanero játék. A játék egyáltalán nem rémisztő, ijesztő, ahogy egy Halloween-es játéktól elvárható. Sőt ez egy kifejezetten kedves, mosolyogtató játék. A játék zenéje rövid távon kellemes, megnyugtató, nyugodtan lehetne akár a „Házasodna a gazda” TV reality főcím zenéje is. A játék legnagyobb pozitívum a közel 98%-os RTP, amely ugyan szemmel nem látható, de játék közben érezhető a sok-sok kifizetésnek, nyereménynek köszönhetően.

A játék 5 hengeres, 3 soros és 25 nyerővonalas. Amennyiben 3 madárijesztő jelenik meg a játékmezőn, az 8 szabadjátékot generál. A szabadjátékok során további szabadjátékokat lehet nyerni. Az ingyenes pörgetéseket, rendszeres és bővülő wildokat valamint kukoricát lehet gyűjteni és ezáltal jobb funkciókhoz jutni. A játék kétféle verzióban jött ki, progresszív jackpottal illetve anélkül.

A Pumpkin Patch játékban van néhány szokatlan funkció, amely még kellemesebbé teszi a játékot. Bizonyos szimbólumok jelenléte a tök mellett az utóbbit funkciókká alakítja. Példa erre az, amikor egy mókus megjelenik egy tök melletti pozícióban, a tökből egy szokásos wild szimbólum lesz, amelyet minden szimbólumot helyettesít a Madárijesztő (scatter) kivételével. Egy másik lehetőség az, hogy ugyanazon tök mellett van egy varjú, ebben az esetben egy bővülő wild szimbólumot generál, amellyel még nagyobbat lehet nyerni. Így akár az is előfordulhat, mind a 25 nyerővonalon nyerőkombináció lesz.

Amikor kukorica szimbólum jelenik meg a tárcsákon, azok a jobb felső sarokban kerülnek összegyűjtésre. Ezzel növelhető az ingyenes pörgetések száma.

Összességében kijelenthető, hogy a remek grafikának, kellemes zenének és a számos funkciónak köszönhetően ez egy nagyon szórakoztató játék és nemcsak Halloween idejében nyújt remek kikapcsolódást.

Mindenképpen érdemes kipróbálni ezt a játékot!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)