Játék bemutatók és tesztek

Új gyümölcsös gép? Kijött a legújabb Book of Ra? Itt bemutatjuk neked a legújabb nyerőgépeket, jackpot játékokat és sok egyéb kaszinó játékgépet!
Reel Rush 2

Reel Rush 2

A NetEnt 2013-ban mutatta be a Reel Rush nevű játékát. Ez a játék forradalmi újítást vezetett be az online kaszinó játékok piacán azzal, hogy változik a nyerővonalak száma minden egyes nyerő pörgetés végén. 45 nyerővonalról indulva, 3.125 nyerővonalig lehet felmenni. Ez az innováció annyira népszerű lett, hogy 2019-ben bemutatták a játék „felturbózott” változatát, a Reel Rush 2-t.

A Reel Rush 2. egy 5 tárcsás, 5 soros nyerőgép, amelyben változik a nyerővonalak száma. Az alapjáték minden esetben 45 nyerővonallal indul (1. és 5. tárcsán 1 szimbólum, 2. és 4. tárcsán 3 szimbólum, míg a középső tárcsán 5 szimbólum érkezik/jelenik meg). Abban az esetben, ha van bármilyen nyerő kombináció, akkor változik a nyerővonalak száma, mégpedig úgy, hogy egy-egy adott tárcsán több szimbólum jelenhet meg. Nyerőkombinációról akkor beszélünk, ha az 1. tárcsáról indulva legalább a 2. és 3. tárcsán is van ugyanabból a szimbólumból (wild szimbólum helyettesítheti bármelyik szimbólumot).

Re-spinek

Amennyiben van kötés, a jobb oldalon lévő free spin számlálón (free spin meter) felvillan a legalsó csillag és megnyílik további 2 mező az 1. tárcsán, azaz a következő pörgetésnél már 135 lehetséges nyerővonalról beszélünk.

Amennyiben újra van kötés, akkor a számlálón felvillan a 2. csillag is, és ezzel egyidőben az 5. tárcsán is megnyílik 2 újabb mező, azaz a következő pörgetésnél már 405 lehetséges nyerővonalról beszélünk.

Amennyiben újra van kötés, akkor a számlálón felvillan a 3. csillag is, és ezzel egyidőben a 2. tárcsán is megnyílik 2 újabb mező, azaz a következő pörgetésnél már 675 lehetséges nyerővonalról beszélünk.

Amennyiben újra van kötés, akkor a számlálón felvillan a 4. csillag is, és ezzel egyidőben a 4. tárcsán is megnyílik 2 újabb mező, azaz a következő pörgetésnél már 1.125 lehetséges nyerővonalról beszélünk.

Amennyiben újra van kötés, akkor a számlálón felvillan az 5. csillag is, és ezzel egyidőben a 1. tárcsán is megnyílik 2 újabb mező, azaz a következő pörgetésnél már 1.875 lehetséges nyerővonalról beszélünk.

Ennél a pörgetésnél már 5*5*5*5*3 mezőre érkeznek szimbólumok.

Amennyiben újra van kötés, akkor a számlálón felvillan az 6. csillag is és kinyílik az utolsó 2 mező is az 5. tárcsán. Ezután elkezdődik a szabad játék folyamata.

Nagyon fontos: amíg tartanak a re-spinek, addig nem csökken a játékos egyenlege, azaz ezek a re-spinek minden esetben ingyenesek.

A játék közepes volatilitású, az RTP-je: 95,53-96,58% (bizonyos szolgáltatóknál lehet alacsonyabb).

Grafika és hangzás

A Reel Rush 2-re is jellemző a gyártótól megszokott igényes, apró részletességgel kidolgozott grafika. A szimbólumok sajnos túlzottan futurisztikusan van megrajzolva. 2 gyümölcs nem egyértelmű, mi narancsnak és szilvának gondoljuk, de leginkább a színeik miatt.

A hangeffektek jók, de semmi különös.

Szimbólumok

A játékban különféle szimbólumokkal lehet játszani.

Nagyértékű szimbólumok (értékükkel sorrendben): eper, ananász, narancs, dinnye, áfonya, szilva.

Kisértékű szimbólumok: mind cukorka, csak a színük más – piros, narancs, sárga, zöld, lila.

Feature-ök (olyan szimbólumok, amelyek valami extrát adnak az adott pörgetéshez):

Második esély: amennyiben nincsen nyerőkombináció a pörgetésben, újra pörget

Véletlenszerűen megjelenő wild: 1-3 wild érkezhet véletlenszerűen. A wild nem érkezhet másik wild-ra, 1. tárcsára és olyan mezőre sem, amely még blokkolva van.

Block breaker (kicsi tank): kinyit 2 illetve 4 blokkolt mezőt. Ezzel egyidőben a szabad játék számlálón is megjelenik 1 vagy 2 újabb csillag.

Symbol multiplier (szimbólum szorzóval): egy véletlenszerű szimbólum egy szorzót kap (*5, *10, *15 vagy *20), abban az esetben, ha ez a szimbólum nyerőkombinációban van.

Symbol upgrade (szimbólum felminősítés): miután megállnak a tárcsák, a kiválasztott szimbólum átalakul a kifizetési táblázatban előtte szereplő szimbólummá. A felminősített szimbólum helyettesíti az eredeti szimbólum összes előfordulást a tárcsákon ennél a pörgetésnél.

Super token: 3 vagy 15 zseton adódik a Super token meterhez.

Extra szabad játék: ez a szimbólum csak a szabad játék során jelenhet meg, és további 1 pörgetést ad.

Multiplier boost: ez a szimbólum csak a szabad játék során jelenhet meg. A szorzó 1-gyel növekszik minden esetben, amikor ez a feature megjelenik.

Wild

A wild szimbólumok a 2., 3., 4. és 5. tárcsán jelenhetnek meg, minden szimbólumot helyettesítenek. Wild szimbólum megjelenhet az alapjátékban, re-spinek során és a szabad játékok során is.

Szabad játék

Amennyiben megjelent a 6. csillag elindul a szabad játék folyamata, ami azzal indul, hogy a játékos eldönti, hogy sima szabad játékot akar játszani vagy szuper szabad játékot. Ha szuper szabad játékot akar játszani, akkor kockáztathatja az összes összegyűjtött zsetonját és pörget egyet a szerencsekereken. Minél több zsetonja van, annál nagyobb az esély, hogy felminősíti a szabd játékot.

Ami nagyon korrekt: amennyiben nem szerencsés a pörgetésnél, akkor is megkapja a 8 normál szabad játékot. Ez sok másik szolgáltatónál nem így van.

A szuper szabad játék és a normál szabad játék között az a különbség, hogy a szuper szabad játékban minden egyes nyerő pörgetés után 1-gyel nő a szorzó.

Amennyiben a játékosnak úgy lesz meg a 6 csillag a szabad játék számlálón, hogy közben összegyűjtötte a 2.000 zsetont, akkor automatikusan szuper szabad játékot nyer.

Szuper szabad játék képernyő:

Konklúzió:

Szórakoztató ez a játék, de nem lenne szerencsés egy újabb, harmadik verzió belőle.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)