Játék bemutatók és tesztek

Új gyümölcsös gép? Kijött a legújabb Book of Ra? Itt bemutatjuk neked a legújabb nyerőgépeket, jackpot játékokat és sok egyéb kaszinó játékgépet!

Secrets of Christmas

A NetEnt 2016. november végén mutatta be a Secrets of Christmas nevű játékát. A Secrets of Christmas egy 5 tárcsás, 3 soros nyerőgép, amelynek 25 nyerővonala (fix) van. A játék közepes-magas volatilitású, az RTP-je: 96,72% (bizonyos szolgáltatóknál lehet alacsonyabb).

Grafika és hangzás

Erre a játékra is jellemző a gyártótól megszokott igényes, apró részletességgel kidolgozott grafika. A szimbólumok nagyon szépek, a játék hangeffektjei tökéletesen hozzák a karácsony érzését.

Szimbólumok

A játékban különféle szimbólumokkal lehet játszani.

Nagyértékű szimbólumok (értékükkel sorrendben): csengő, gyertya, mézeskalács házikó, kekszek egy pohár tejjel és horgolt csizma ajándékoknak

Kisértékű szimbólumok: A, K, D, J, 10

Wild szimbólum

A Télapó a wild szimbólum, ami minden szimbólumot helyettesít a Scatter kivételével.

Szabad játék

Amennyiben megjelenik legalább 3 Scatter szimbólum a játékmezőkön, akkor aktiválódik a szabad játék funkció. Az alap szabad játék 10 pörgetés, 1-szeres szorzóval, ehhez adódnak hozzá még további opciók.

Secrets of Christmas

A szabad játék kezdetekor megjelenik 20 ajándék a képernyőn. A játékos annyi ajándékot választhat, amennyi Scatter aktiválta a szabad játékot.

  • 3 scatter – 3 ajándék
  • 4 scatter – 4 ajándék
  • 5 scatter – 5 ajándék

Az ajándékok kinyitásakor további pörgetéseket, szorzókat illetve speciális szabadjáték feature-öket lehet nyerni, ezzel növelve egy hatalmas nyeremény esélyét.

Secrets of Christmas

Szabad játék feature-ök

Az ajándékokból a következő dolgok bújhatnak elő.

  • extra 2, 3, 4, 5 illetve 10 pörgetés
  • wild reels – ebben az esetben a wild kinyílik és az egész oszlopot lefedi (ez csak a 2. illetve 4 oszlopon lehetséges)
  • szorzók – 1-gyel vagy 2-vel lehet növelni a szorzót
  • csengő és/vagy gyertya szimbólumok wild szimbólumokká válnak a szabad játék alatt.

Konklúzió: Kellemes kikapcsolódást nyújt ez a játék, de azért látszik, hogy 6 éve készült, kicsit idejétmúlt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)