Játék bemutatók és tesztek

Új gyümölcsös gép? Kijött a legújabb Book of Ra? Itt bemutatjuk neked a legújabb nyerőgépeket, jackpot játékokat és sok egyéb kaszinó játékgépet!

Wild Bazaar

2018. októberében mutatta be a NetEnt a Wild Bazaar™ nevű játékát. A Wild Bazaar™ játék a nevéhez hűen az arab világ bazárjait idézi meg, nemcsak grafikailag, hanem a hangzásvilágában is.

A Wild Bazaar™ egy 5 tárcsás, 4 soros videószlot, amely 26 nyerővonalon (rögzített), tétszintenként (1-10) és különböző érmeértékekkel játszható. A játék közepes volatilitású, 96% feletti az RTP-je.

A játékban a Wild-ok körül forog minden. A Wild szimbólumok helyettesítenek minden más szimbólumot.

A főjátékban egy nyerővonalon egymás után megjelenő 3 vagy több megegyező láda szimbólum pörgetésenként a 4 Wild Spins (spinek) funkció egyikét aktiválja. A Wild Spinek minden esetben ugyanazon a tétszinten és érmeértéken játszódnak, mint az a kör, amely aktiválta a Wild Spineket.

A lehetséges 4 Wild Spin funkció:

  • Stacked Wilds – Piros Láda Szimbólum: amikor ez a funkció aktiválódik, a Wilds a tárcsákon 4-es halmokban jelenik meg.
  • Colossal Wilds – Zöld Láda Szimbólum: amikor ez a funkció aktiválódik, az összes Wilds 2×2 Colossal szimbólumként jelenik meg.
  • Linked Wilds – Rózsaszín Láda Szimbólum: amikor ez a funkció aktiválódik, az ugyanazon a vízszintes soron lévő balszélső és jobbszélső Wilds minden közöttük lévő szimbólumot Wild-ekké alakítanak, a láda szimbólumokat is beleértve.
  • X2 Multiplier Wilds – Kék Láda Szimbólum: amikor ez a funkció aktiválódik, minden nyeremény, amely legalább egy Wild szimbólumot tartalmaz, 2-vel szorzódik.

Lehetséges többféle Wild Spint nyerni egy adott játékkörben, minden egyes elnyert Wild Spin után megtelik a megfelelő Wild Spin számláló.

A Wild Spinek során a láda szimbólumok nyereménye további Wild Spins-t jutalmaz a megfelelő funkcióval.

Ezt a játékot azoknak ajánljuk elsősorban, akik szeretik, ha sok szabadjáték van, kisebb illetve közepes nagyságú nyereményekkel, akiknek fontos a jó grafika és hangzás, Ez a játék tökéletesen hozza a NetEntre jellemző stílusjegyeket, amelyek 3-4 éve minden játékukat jellemezte.