Játék bemutatók és tesztek

Új gyümölcsös gép? Kijött a legújabb Book of Ra? Itt bemutatjuk neked a legújabb nyerőgépeket, jackpot játékokat és sok egyéb kaszinó játékgépet!
Wild Wild West Online Slot - Netent

Wild Wild West – a nagy vonatrablás

5 évvel ezelőtt, 2017-ben mutatta be a Wild Wild West: The Great Train Heist™ játékát a NetEnt. Ez a képregény stílusú játék egy nagy vonatrablás történetét meséli el négy gonosztevő szereplésével.

A játék öt tárcsás, három soros videoslot, tíz fix nyerővonallal. A játék alacsony volatilitású, az akkori NetEnt játékokhoz hasonló, a játéknak relatív magas az RTP-ja (96,74%).

Wild Wild West szimbólumok:

A The Great Train Heist-en négy legendás szélhámos (Leader, a One-eyed (egyszemű) Veteran, a Muscle és a Kid) kísér majd el, akik mindegyike a jól fizető szimbólumok egyikeként játszik. Ha ezekből a szimbólumokból van nyerő kombinációd, akkor 3-as kötés esetén 15-25 érmét nyersz, míg ha 5-ös kötésed van, akkor 200-500 érmét nyersz.

A kisértékű szimbólumokat sok játékokhoz hasonlóan kártyaszimbólumokkal ábrázolják. A pikk a legértékesebb, míg a káró fizet legrosszabbul.

A Wild Wild West játék különleges funkciója

Az alapjáték során csak a lila színű hagyományos wildok játszanak, minden szimbólumot helyettesítenek, kivéve a Scatter és a Bonus (arany színű széf) szimbólumokat.

Az ingyenes pörgetésekben további háromféle wild található – Expanding Wild (sárga), x2 Multiplier Wild (piros) és egy Spreading Wild (zöld) –, mindegyiknek van egyedi tulajdonsága.

Wild Wild West extra játékfunkciók

Ebben a játékban a Lucky Seven szimbólum felel meg a scatternek. 3 db scatter tíz, 4 db scatter 20, míg 5 db scatter 30 ingyenes pörgetést aktívál.

A szabad játék egy szerencsekerék megpörgetésével indul, ahol az dől el, hogy a 4-féle wild közül, melyik lesz játékban az adott szabad játékban. Az is előfordulhat, hogy itt is csak a hagyományos wild jelenik meg a tárcsákon, azzal a különbséggel, hogy jóval sűrűbben, mint az alapjátékban.

Az alapjátékban nyerhető meg a Pick and Click funkció (3 aranyszínű széf az 1-es, 3-as és az 5-ös tárcsán egyidőben). Miután a bónuszjáték aktiválódott, a játékos kiválasztja az egyik széfet, amelynek kinyitásával az alaptét 5-50-szeresét lehet megnyerni.

A Wild Wild West játék magán hordozza minden, a NetEnt játékokra jellemző stílusjegyet. Igényes grafika, kellemes hanghatás, könnyen megnyerhető szabad játékok, magas visszafizetési arány (RTP), kicsi kilengés.

Mindenképpen érdemes kipróbálni ezt a játékot.

Ráadásul most a Vegas.hu promóciójának köszönhetően 100 ingyenes pörgetést kaphatsz 50 Forintos téten, ha igényled a bónuszt és május 31-éig befizetsz 15.000 Forintot.

Vegas.hu Vadnyugati Bónusz - 100 ingyen pörgetés

→ További részletek a vegas.hu oldalon ←

Fotó és grafika: netent.com
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)