Lottó és Sorsjegy

A kaszinók világán túl. Megmutatnunk neked mindent, amit csak akarsz! Ötös lottó, hatos lottó, kenó, joker játék, kaparós sorsjegy és még sok más!
Szerencsejáték Zrt.

Pert nyert a Szerencsejáték Zrt. a lottoland.eu weboldal üzemeltetőjével szemben

Jogosulatlanul használta a magyar engedéllyel nem rendelkező lottoland.eu-t üzemeltető Deutsche Lotto Und Sportwetten Limited társaság a Hatoslottó szó és ábrás, valamint a Skandináv lottó és a Kenó szóvédjegyeket, ezzel védjegybitorlást követett el a Fővárosi Törvényszék jogerős döntése szerint – közölte a Szerencsejáték Zrt. hétfőn az MTI-vel.

Az ítélet hatására az lottoland.eu weboldalt üzemeltető máltai székhelyű társaság a „Hatoslottó plusz”, a „Skandináv lottó+”, valamint a „Kenó24/7” megjelölések magyarországi használatát április 20-tól beszüntette – írták.

A közlemény szerint a Szerencsejáték Zrt. keresetében azt kérte a Fővárosi Törvényszéktől, kötelezze a lottoland.eu weboldalt üzemeltetető máltai székhelyű Deutsche Lotto Und Sportwetten Limited társaságot a „Hatoslottó plusz”, valamint a, „Skandináv lottó+”, és a „Keno24/7” megjelölések magyarországi használatának abbahagyására, amit 2021. december 21-től folytatott.

A Szerencsejáték Zrt. azért indított peres eljárást, mert lottoland.eu weboldalon használt „Hatoslottó plusz” megjelölés összetéveszthetőségig hasonlít a már jól ismert „Hatoslottó” védjegyéhez. Hasonlóképpen összetéveszthetők a „Skandináv lottó” és a „Skandináv lottó+” megjelölések, illetve a „Kenó” és a „Kenó24/7” szómegjelölések – áll a közleményben.

A Szerencsejáték Zrt. álláspontja szerint a játékosok a Szerencsejáték Zrt. játékait a lottoland.eu weboldalon található szolgáltatásokkal könnyen összetéveszthették.

Forrás: MTI
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)