Játékosvédelem

Hasznos tartalmak, kérdések és válaszok a játékosvédelem fókuszában. Légy képben, ismerd a lehetőségeidet és játssz felelősséggel!
Illegális Online Kaszinók

Vigyázz! Itt az online kaszinók fekete listája!

Ezekben a termekben nincsen biztonságban a pénzetek, nincsenek biztonságban az adataitok! Az ITT található listában lévő „kaszinókban” NE játsszatok!

A curacao-i engedély egy rossz vicc, semmire nem kötelezi a termeket, semmire nem jó. Nem vizsgálják a tulajdonosokat, nem vizsgálják a rendszert, a játékokat. Egy egyszerű lehúzás!

Ha mégis játszani akarsz ezen termek valamelyikében, akkor nagyon alaposan olvasd el a Részvételi Feltételeket, tele van apró betűs részekkel. Trükköznek a kifizetéssel, a bónuszokkal mindenféle marketing tevékenységre kötelezhetnek a kifizetés előtt, bármikor megtagadhatják a kifizetést, nincsen normális felügyeleti hatóság, vannak olyan termek, ahol hamis/másolat játékok vannak, csalnak az RTP-vel…stb.

Mielőtt befizetsz, gondold végig, hogy egy cég miért üzemeltet 5-10 termet is egyszerre? A válasz nagyon egyszerű: bármi gond van, akkor bezárják és megy tovább a többi oldal. Ciprusi off-shore cégek az üzemeltetők, semmi esély nincsen visszaszerezni a pénzed, ha egyszer eltűnnek. Biztos sokszor meglepődtél, hogy honnan tudja egyik-másik terem az e-mail címedet? Nagyon egyszerű: beregelsz az egyik terembe és abbahagyod a játékot, már kapod a marketing anyagokat (spam) a többi off-shore cég többi terméből.

Nem értjük, hogy ezek a termek miért elérhetőek Magyarországon, miért nincsenek blokkolva. A NAIH-nak ezeket az oldalakat blokkolni kéne. Csak a máltai engedéllyel (MGA) rendelkező termeket nem lehet blokkolni az Uniós jogszabályok alapján.

Amennyiben curacao-i teremben van panaszos ügyed, akkor is megpróbálunk segíteni természetesen, de itt nagyon csekély az esély, mert ezekben a termekben nem cél a hosszútávú, profi működés, itt egy cél van, a minél gyorsabb lehúzás, a minél gyorsabb könnyű pénzszerzés.

Ha tudsz olyan termet, ahol kellemetlenség ért és nincsen fent a listában, kérjük írd meg a nevét és mi frissítjük a listát.

Rengeteg legális terem létezik, azokban játsszatok, ne hagyjátok, hogy becsapjanak!

Ha kaszinóban játszol, mindig a kaszinónak van nagyobb esélye. Azaz, amennyiben kaszinóban játszol, akkor mindig pár százalékkal kisebb az esélyed a nyerésre, mint a vesztésre. De óriási különbség van aközött, hogy egy korrekt teremben vesztesz, vagy hogy egyszerűen elcsalják a pénzed. A különbséget úgy tudjuk legszemléletesebb módon leírni: ha curacao-i teremben játszol, akkor annyi esélyed van, mint anno a kocsmai „kockagépeken”. Minden századik próbálkozó (direkt nem írunk játékost) nyerhet egy kicsit, de a többi esélytelenül „le lett húzva” .. 🙁

Az ITT található listában lévő „kaszinóknak” NE adj esélyt!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)