Lottó és Sorsjegy

A kaszinók világán túl. Megmutatnunk neked mindent, amit csak akarsz! Ötös lottó, hatos lottó, kenó, joker játék, kaparós sorsjegy és még sok más!
Eurojackpot

Közel bruttó 50 Milliárd Forint a főnyeremény az Eurojackpoton!

Március végén változtak meg utoljára az Eurojackpot szabályai. Többek között akkor került bevezetésre, hogy a maximálisan megnyerhető összeget 90 Millió Euróról 120 Millió Euróra emelték.

Azóta több mint 7 hónap telt el, és a mostani a második alkalom, amikor a megnyerhető főnyeremény összege elérte a maximális 120 Millió Eurót.

Az első ilyen eset 2022.július 22-én volt, akkor egy dán játékos vitte el ezt a hatalmas nyereményt. Mivel ez a maximálisan megnyerhető összeg, értelemszerűen ez minden idők legnagyobb nyereménye az Eurojackpot közel 11 éves történetében. Az ezelőtti rekord valamivel több mint 110 Millió Euró volt, amit egy német játékos nyert meg.

Amennyiben a keddi sorsoláson sem nyeri meg senki a főnyereményt, akkor a főnyeremény nyereményalapja már nem nő tovább, az alacsonyabb nyerőosztályok között osztják fel azt az összeget, amivel eddig a legfelső nyerőosztály alapja nőtt.

Nagyon időszerű lenne, hogy most egy honfitársunk nyerje meg a jackpotot. 124 sorsolás telt el azóta, hogy magyar játékosnak volt 5+2 találatos szelvénye.

Abban az esetben, ha tényleg magyar játékos nyerné meg a jackpotot, akkor ő „csak” 102 Millió Eurót kapna, mivel a nyereményből levonnak 15% SZJA-t. Mondjuk ezzel a nyereménnyel azonnal a 39. leggazdagabb magyar lenne, feltételezve, hogy mielőtt megnyerte a jackpotot, nem volt egy vagyonos ember.

Következő sorsolás: 2022. november 8. 20:00 óra után (szelvényeket feladni 19:00 óráig lehet)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)