Lottó és Sorsjegy

A kaszinók világán túl. Megmutatnunk neked mindent, amit csak akarsz! Ötös lottó, hatos lottó, kenó, joker játék, kaparós sorsjegy és még sok más!
Sorsjegy USA

Amerikai tündérmese egy 10 millió dolláros sorsjegyről

LaQuedra Edwardst nevű kaliforniai nő 10 millió dollárt nyert egy tévedésből megvásárolt sorsjeggyel. 40 dollárt tett be a sorsjegy automatába egy Vons szupermarketben Tarzana városában.Miközben ki akarta választani a kedvenc sorsjegyét, valaki meglökte és emiatt rossz gombot nyomot meg, tévedésből vett egy 30 dolláros 200X Scratchers ticket nevű sorsjegyet. Abban a pillanatban nagyon mérges lett, mert 40 dollárért egy sokkal olcsóbb sorsjegyből akart vásárolni jó pár darabot.

Miután visszatért az autójához, lekaparta a jegyet, és akart szembesült vele, hogy hatalmas összeget nyert, megnyerte a 10 millió dolláros főnyereményt. „Először nem igazán hittem, felhajtottam a 405-ös autópályára, és folyamatosan lenéztem [a jegyre], és majdnem összetörtem az autómat” – mondta Edwards.

A kaliforniai hölgy a kb. 3,5 milliárd forintnyi dollár egy részét jótékonysági szervezet beindítására fogja költeni, ami egy nagyon nemes gesztus.

A szupermarket is jól járt. Az amerikai szabályoknak megfelelően az elárusító hely kap bónuszt, amely 50.000 dollár.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)