Lottó és Sorsjegy

A kaszinók világán túl. Megmutatnunk neked mindent, amit csak akarsz! Ötös lottó, hatos lottó, kenó, joker játék, kaparós sorsjegy és még sok más!
Lottó drágulás

Emelkednek a lottójátékok árai

Nagyon rossz hírt közölt az SZZRT. Október közepétől egységen 50 forinttal emelkedik minden hazai számsorsjáték ára.

Drágul az ötös, a hatos és a skandináv lottó alapjátéka és a Joker, a Kenó, a Luxor és a Puttó ára is. Ami kicsit vigasztalhatja a játékosokat, a nyertesek nagyobb nyereményeknek örülhetnek a jövőben.

2020 eleje óta nem változtak az árak, azaz a játékosok az elmúlt közel három évben változatlan áron vásárolhatták meg a hazai lottójátékokat.

Az árak emelkedésével párhuzamosan, nagyobbak lesznek a nyeremények.

Például már a kéttalálatos szelvénnyel is mintegy 500 forinttal nagyobb nyereményt vihetnek haza a nyertesek az ötöslottó esetében. Gyorsabban fognak növekedni a halmozódó összegek is, azaz a korábbinál még nagyobb főnyereményeket, jackpotokat lehet nyerni hétről hétre.

A játékok közül az első árváltozás a skandináv lottót érinti, amelynek ára október 12-én 21.30-tól a jelenlegi 300-ról 350 forintra emelkedik. Utána napról-napra nő valamelyik játék ára.

Az első módosított árral a 38. játékhéten (szeptember 14. után) feladott öthetes skandináv lottó vásárlásakor találkozhatnak a játékosok.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)