Lottó és Sorsjegy

A kaszinók világán túl. Megmutatnunk neked mindent, amit csak akarsz! Ötös lottó, hatos lottó, kenó, joker játék, kaparós sorsjegy és még sok más!
Powerball BigWin

Folytatódik a Powerball őrület

Mivel a vasárnapi húzást követően sem találtak telitalálatos szelvényt a Powerballon, a kedd hajnali sorsoláson 1,9 milliárd dollár a főnyeremény, ami mai árfolyamon nagyságrendileg 770 milliárd forint.

Ez a hatalmas összeg leginkább annak köszönhető, hogy vasárnap megdőlt a telitalálatos szelvény nélküli húzások rekordja is, nemcsak a megnyerhető főnyeremény összegének rekordja. A vasárnapi húzás sorrendben a 40. volt, amikor nem volt főnyeremény a Powerballon.

Mint írtuk előző cikkünkben, kétféle kifizetési mód közül választhat a szerencsés nyertes. Részletekben 29 éven át vagy amennyiben egyösszegű kifizetést kér, akkor 929,1 millió dollárt kap, azaz lemond közel 1 milliárd dollárról.

A Powerball szelvényeit az Egyesült Államok 45 tagállamában, valamint a fővárosban, Washington DC-ben, Puerto Ricóban, továbbá az Amerikai Virgin-szigeteken lehet megvásárolni, darabját 2 dollárért.

Nagyon fontos:

ha valaki kedvet kapna, hogy Powerball szelvényt vegyen az interneten, akkor nagyon alaposan olvassa el a részvételi szabályokat. Hivatalosan NEM lehet venni Powerball szelvényt online.
Vannak oldalak, ahol azt írják, hogy náluk lehet venni Powerball szelvényt, ilyen például a Lottoland. 2 dollár helyett 1.800 forint 1 szelvény ára az oldalon, azaz több mint a duplája a normál árnak. De nem is ez a baj igazán. Amennyiben valaki elolvassa alaposan a szabályokat az oldalon, akkor azt tapasztalja, hogy a Lottoland NEM veszi meg a szelvényeket, hanem átvállalja a nyeremény kifizetését. Kisebb nyeremények esetében ők maguk fizetnek, nagyobb nyeremények esetében egy biztosító társaság segítségével fizetnek…

A telitalálatos szelvény esélye 1:292 millióhoz, azaz elképesztően kicsi. De, ha mégis az az eset fordulna elő, hogy valakinek úgy lesz telitalálata, hogy egy internetes portálon vette a szelvényt, akkor nagyon csekély esélyt látunk rá, hogy megkapja az 1,9 milliárd dollárt.

Mi azt tanácsoljuk, hogy NE pazarolja senki a pénzét arra, hogy internetes portálokon Powerballozik. Az Eurojackpoton is közel 50 milliárd forint most a jackpot. Igaz, hogy nem 770 milliárd forint, de szerintünk ezeknél az összegeknél már mindegy. Az 50 milliárd forint is elképzelhetetlenül, felfoghatatlanul sok pénz!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)