Lottó és Sorsjegy

A kaszinók világán túl. Megmutatnunk neked mindent, amit csak akarsz! Ötös lottó, hatos lottó, kenó, joker játék, kaparós sorsjegy és még sok más!
Powerball BigWin

Folytatódik a Powerball őrület

Mivel a vasárnapi húzást követően sem találtak telitalálatos szelvényt a Powerballon, a kedd hajnali sorsoláson 1,9 milliárd dollár a főnyeremény, ami mai árfolyamon nagyságrendileg 770 milliárd forint.

Ez a hatalmas összeg leginkább annak köszönhető, hogy vasárnap megdőlt a telitalálatos szelvény nélküli húzások rekordja is, nemcsak a megnyerhető főnyeremény összegének rekordja. A vasárnapi húzás sorrendben a 40. volt, amikor nem volt főnyeremény a Powerballon.

Mint írtuk előző cikkünkben, kétféle kifizetési mód közül választhat a szerencsés nyertes. Részletekben 29 éven át vagy amennyiben egyösszegű kifizetést kér, akkor 929,1 millió dollárt kap, azaz lemond közel 1 milliárd dollárról.

A Powerball szelvényeit az Egyesült Államok 45 tagállamában, valamint a fővárosban, Washington DC-ben, Puerto Ricóban, továbbá az Amerikai Virgin-szigeteken lehet megvásárolni, darabját 2 dollárért.

Nagyon fontos:

ha valaki kedvet kapna, hogy Powerball szelvényt vegyen az interneten, akkor nagyon alaposan olvassa el a részvételi szabályokat. Hivatalosan NEM lehet venni Powerball szelvényt online.
Vannak oldalak, ahol azt írják, hogy náluk lehet venni Powerball szelvényt, ilyen például a Lottoland. 2 dollár helyett 1.800 forint 1 szelvény ára az oldalon, azaz több mint a duplája a normál árnak. De nem is ez a baj igazán. Amennyiben valaki elolvassa alaposan a szabályokat az oldalon, akkor azt tapasztalja, hogy a Lottoland NEM veszi meg a szelvényeket, hanem átvállalja a nyeremény kifizetését. Kisebb nyeremények esetében ők maguk fizetnek, nagyobb nyeremények esetében egy biztosító társaság segítségével fizetnek…

A telitalálatos szelvény esélye 1:292 millióhoz, azaz elképesztően kicsi. De, ha mégis az az eset fordulna elő, hogy valakinek úgy lesz telitalálata, hogy egy internetes portálon vette a szelvényt, akkor nagyon csekély esélyt látunk rá, hogy megkapja az 1,9 milliárd dollárt.

Mi azt tanácsoljuk, hogy NE pazarolja senki a pénzét arra, hogy internetes portálokon Powerballozik. Az Eurojackpoton is közel 50 milliárd forint most a jackpot. Igaz, hogy nem 770 milliárd forint, de szerintünk ezeknél az összegeknél már mindegy. Az 50 milliárd forint is elképzelhetetlenül, felfoghatatlanul sok pénz!