Lottó és Sorsjegy

A kaszinók világán túl. Megmutatnunk neked mindent, amit csak akarsz! Ötös lottó, hatos lottó, kenó, joker játék, kaparós sorsjegy és még sok más!
Atlantisz sorsjegy

Itt az Atlantisz sorsjegy!

Merülj el a kincskeresésben, és fedezd fel Atlantisz rejtélyeit! Igazi vízalatti kalandok várnak!  Új sorsjegy a Szerencsejáték Zrt. kiadásában – itt az Atlantisz!

Ár: 2 000 Ft
Főnyeremény: 75 000 000 Ft
Megjelenés: 2023. március 24.
Nyerési esély: 1: 3,03
Kibocsátott darabszám: 3 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01, 02

A sorsjegyen 1 főjáték, 3 bónuszjáték és 1 villámjáték található.

A játékmezőket letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

A 7 sorból álló főjátékban a játékosnak a kaparófelület ledörzsölése után egy sorban 3 azonos számot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. A kaparófelület alatt egy sorban 3 azonos szám megtalálása esetén a játékos nyereménye az adott sorhoz tartozó, „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A PIROS BÓNUSZJÁTÉKban a játékosnak a főjáték 1-7. sorában található, piros színnel jelölt mezők kaparófelülete alatt 3 azonos számot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. A PIROS BÓNUSZJÁTÉKhoz tartozó 4 számot a kaparófelület alatt egy keret veszi körül. A piros színnel jelölt mezők kaparófelülete alatti keretben elhelyezkedő 3 azonos szám megtalálása esetén a játékos nyereménye a PIROS BÓNUSZJÁTÉKhoz tartozó, „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A ZÖLD BÓNUSZJÁTÉKban a játékosnak a főjáték 1-7. sorában található, zöld színnel jelölt mezők kaparófelülete alatt 3 azonos számot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. A ZÖLD BÓNUSZJÁTÉKhoz tartozó 4 számot a kaparófelület alatt egy keret veszi körül. A zöld színnel jelölt mezők kaparófelülete alatti keretben elhelyezkedő 3 azonos szám megtalálása esetén a játékos nyereménye a ZÖLD BÓNUSZJÁTÉKhoz tartozó, „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A SÁRGA BÓNUSZJÁTÉKban a játékosnak a főjáték 1-7. sorában található, sárga színnel jelölt mezők kaparófelülete alatt 3 azonos számot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. A SÁRGA BÓNUSZJÁTÉKhoz tartozó 4 számot a kaparófelület alatt egy keret veszi körül. A sárga színnel jelölt mezők kaparófelülete alatti keretben elhelyezkedő 3 azonos szám megtalálása esetén a játékos nyereménye a SÁRGA BÓNUSZJÁTÉKhoz tartozó, „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Ha a VILLÁMJÁTÉKban a játékos a kaparófelület alatt „VILLÁM” szimbólumot talál, az összes játékhoz tartozó „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszegének névértékét megnyeri.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a játékos nem talál a kaparófelület alatt a főjátékban egy sorban 3 azonos számot, a PIROS BÓNUSZJÁTÉKban, a ZÖLD BÓNUSZJÁTÉKban és a SÁRGA BÓNUSZJÁTÉKban az adott bónuszjátékhoz tartozó keretben 3 azonos számot, valamint a VILLÁMJÁTÉKban „VILLÁM” szimbólumot.

Forrás: bet.szerencsejatek.hu
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)