Lottó és Sorsjegy

A kaszinók világán túl. Megmutatnunk neked mindent, amit csak akarsz! Ötös lottó, hatos lottó, kenó, joker játék, kaparós sorsjegy és még sok más!
Eurojackpot

Jó hír a lottózókból?

Több sajtóorgánum számolt be róla, hogy 20 forinttal olcsóbb lett az Eurojackpot köszönhetően a forint jelentős erősödésének.

Ami biztos, a mai sorsolás előtt 2 órával továbbra is 860 Ft egy Eurojackpot szelvény ára.és a Szerencsejáték Zrt. social media felületein nincsenek ezzel kapcsolatos információk.

Egy alapjáték ára hozzávetőlegesen 2 eurónak megfelelő összeg, forintban. Az utolsó áremelés a 430 Forintos Euróárfolyamnál volt. Azóta eltelt több mint 4 hónap és 50 Forinttal lett olcsóbb a Euró.
Ha a mai árfolyamot vesszük alapul, akkor 760 forintba kéne kerülni egy szelvénynek. Ha az elmúlt 2 hónap átlagát nézzük, akkor is bőven 800 Forint alatti árról kéne beszélnünk.

Amikor drágult az Euró, akkor a lottótársaság pillanatok alatt lépett. Most, hogy hónapok óta folyamatosan csökken az ár, semmi nem történik, ezzel komoly extraprofitra tesz szert az SZZRT.

Az Eurojackpot az SZZRT. legdrágább lottóterméke, jó lenne ha csak annyit kéne fizetni érte, amennyi a valós ára. Jelen pillanatban Magyarországon a legdrágább az alapjáték, ráadásul mi vagyunk az egyetlen ország, ahol a nagy nyereményeknél (5+2 és 5+1 találat) 15% adót vonnak le a nyereményből.

Reméljük, hogy nem arról van szó, hogy az SZZRT-nél úgy gondolják, hogy ez a forinterősődés csak átmeneti és hamarosan újra nagyon drága lesz az európai fizetőeszköz…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)