Lottó és Sorsjegy

A kaszinók világán túl. Megmutatnunk neked mindent, amit csak akarsz! Ötös lottó, hatos lottó, kenó, joker játék, kaparós sorsjegy és még sok más!
Happy winner

Kedd, a telitalálatok napja

Kedd hajnalban sorsolták ki a Powerball számait és 41 sorsolás után találtak telitalálatos szelvényt. Az elképesztően szerencsés nyertes több, mint 2 milliárd dollárral gazdagodik.

A nyertes szelvényt Floridában adták fel. Most napokig az lesz a kérdés az USA-ban, hogy egyben felvesz a nyertes 998 millió dollárt és a „többit veszni hagyja” vagy 29 év alatt részletekben veszi fel a teljes nyereményt.

Kedd este sorsolták ki az Eurojackpot nyerőszámait (15, 17, 23, 35, 38 és az extra számok 4, 9). Itt is találtak telitalálatos szelvényt, egy német játékos nyerte meg a maximális 120 millió eurót.

Ez a 2. alkalom, amikor a maximális nyereményt nyeri meg valaki az Eurojackpoton. Az eddigi egyetlen maximális főnyereményt Dániában nyerték meg.

A tegnapi sorsoláson további 17 játékos volt nagyon közel az álomnyereményhez, nekik 5+1 találatuk volt. Azaz a 4-es vagy a 9-es hiányzott az extra számok közül. Volt közöttük egy magyar játékos is. Az 5+1-es szelvény bruttó 1.209.752 Eurót fizet, azaz 484 millió forintot. A 15% levonása után 411 millió forinttal gazdagodik honfitársunk. Gratulálunk neki.

Most pár hétig nyugalom lesz a meganyeremények sorában.

A következő Eurojackpot sorsolás november 11-én, pénteken lesz.
A várható főnyeremény bruttó 4 milliárd forint.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)