Lottó és Sorsjegy

A kaszinók világán túl. Megmutatnunk neked mindent, amit csak akarsz! Ötös lottó, hatos lottó, kenó, joker játék, kaparós sorsjegy és még sok más!
sorsjegy nyertes

250 ezer eurót – közel 95 millió forintot – nyert egy algériai bevándorló Belgiumban

Az afrikai származású, papírok nélküli fiatalember március 23-án, Zeebrugge-ben a helyi Sparban 5 Euróért vásárolta a nyertes szelvényt.

Miután az elárusító helyek csak 2.000 Euróig fizethetik ki a nyereményeket, a fiatalember hiába ment vissza később az üzletbe a nyertes szelvénnyel, a tulajdonos nem tudta kifizetni neki a nyereményt. Annyit tudott segíteni, hogy megadta neki a Nemzeti Lottótársaság elérhetőségeit, hogy ott érdeklődjön, hogy hogyan tud hozzájutni a nyereményéhe.

A nyertes ezután még egyszer próbálkozott az elárusító helyen, ekkor már barátaival közösen, de továbbra sem sikerült a hatalmas nyereményhez hozzájutnia. Nem sokkal ezt követően pedig eltűnt. Az egyetlen nyom, mely alapján a Nemzeti Lottótársaság azonosítani tudta, az a Spar biztonsági kamerájának felvételei voltak.

A rendőrség munkáját a helyi pap is segítette. Ugyanis Fernand Maréchal minden egyes, a városba érkező bevándorlóról fotót és feljegyzéseket készít. Ekkor már tudták, hogy kié lehet a nyertes szelvény – de féltek, hogy a szelvény rossz kezekbe került és esetleg neki is baja esett.

Múlt pénteken végül három férfi jelentkezett a nyertes szelvénnyel – de egyikük sem egyezett a kamera felvételein látható férfival. A rendőrség bűncselekményt feltételezett, letartóztatták a 3 férfit és a szelvényt elkobozták. Április 12-én, kedden végül minden kérdésre választ kapott a hatóság. A nyertes besétált a rendőrségre épen és egészségesen egy ügyvéd társaságában. Igazolta a 3 férfit, akikkel együtt egy olyan csoport tagjai voltak, akik az Egyesült Királyságba akarnak eljutni.

A papírjai továbbra sincsenek rendben a szerencsés nyertesnek, azaz még nem tud bankszámlát nyitni, ahová megkaphatná a nyereményét. A belga Nemzeti Lottótársaság közleménye szerint, mindenképpen megvárják, amíg megoldódnak a dokumentum problémák és elutalják neki a nyereményt – amint ennek már nem lesz semmilyen akadálya.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)