Lottó és Sorsjegy

A kaszinók világán túl. Megmutatnunk neked mindent, amit csak akarsz! Ötös lottó, hatos lottó, kenó, joker játék, kaparós sorsjegy és még sok más!

Magyar „sikertörténet”: 900 milliós lottónyeremény után 2 év börtön

Két év letöltendő börtönbüntetést, két év közügyektől eltiltást és 1,5 millió forint pénzbüntetést kapott másodfokon egy szegedi férfi, miután megpróbálta becsapni / meglopni a nejét, azzal, hogy letagadta a lottónyereményének jelentős részét.

Az ügyészség 3 éve emelt vádat a lottónyertes férfi ellen, miután a felesége feljelentést tett ellene.

A házaspár még 2016 novemberében 892.375.285 forintot nyert az ötöslottón a 33-as, 43-as, 58-as, 60,-as és 77-es számokkal. A pénzből lakásokat, kocsikat vettek. Később elhidegültek egymástól és a feleség beadta a válópert, a közösen szerzett vagyon megosztását kérte. A férj ebbe bele is egyezett, szerződésben garantálta, hogy átutalja neki a nyeremény maradványának a felét. /A Szerencsejáték Zrt. a nyereményt a férfi számláira utalta./

A nőnek 150 millió forintot utalt, aki később megtudta, hogy az elvált férje csúnyán átverte, mivel nem 300, hanem sokkal több, 820 millió maradt meg a nyereményből. Azaz 260 millió forinttal meglopta, hiszen a nőnek 410 millió járt volna.

Az ítélet már másodfokon született, de még mindig nincs vége az ügynek mivel a vádlott és védője fellebbezést jelentett be. A végső döntést a Szegedi Ítélőtábla hozza meg.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)