Lottó és Sorsjegy

A kaszinók világán túl. Megmutatnunk neked mindent, amit csak akarsz! Ötös lottó, hatos lottó, kenó, joker játék, kaparós sorsjegy és még sok más!
Legnagyobb lottó nyeremény - UK

Minden idők legnagyobb nemzeti lottó nyertesei

Joe és Jess Thwaite lettek minden idők legnagyobb nemzeti lottó nyertesei az Egyesült Királyságban, miután telitalálatos lett a szelvényük az Euromillions játékon, nyereményük 184 millió GBP, ami közel 84 Milliárd Forint.

A negyvenes éveiben járó, gloucestershire-i házaspár több TV-s interjút adott az elmúlt napokban.
A 46 éves Thwaite asszony és a 49 éves Thwaite úr 11 éve házasok. A párnak két általános iskolás korú gyermeke van, Thwaite úrnak pedig van még két egyetemista gyermeke az előző házasságából.
Mrs. Thwaite fodrászszalont vezet, Thwaite úr pedig kommunikációs értékesítési mérnök.

Joe Thwaite először hitetlenkedett, amikor a National Lottery alkalmazáson keresztül értesült a hatalmas nyereményről.

Azt mondta: „Aztán megnéztem az összeget, és letettem a telefont. Megint felemeltem a telefont, és újra megnéztem az összeget. Először azt hittem, 184.000 GBP.” „De aztán elkezdtem számolni a számjegyeke”. Hozzátette még: „Elképesztő, de egyben szürreális is.”. Az is kiderült az interjú során, hogy Joe apja egész életében lottózott, de Joe csak akkor játszott, amikor kiemelkedően magas volt a jackpot.
A házaspár már egy ideje házat akar vásárolni.

„Eddig nagyon limitáltak voltak a lehetőségeink, azok a házak, amik tetszettek, jóval drágábbak voltak, mint amit megengedhetünk magunknak. de mostantól nincsenek határok”.

Ezen kívül az is elhangzott, hogy fel sem merült, hogy titokban tartsák az óriási nyereményt. Támogatni, segíteni akarják a családot és a barátokat. „Nem akarok hazudni a családnak és a barátainknak. Velük együtt akarom élvezni a nyereményt” – mondta Jess Thwaite.

A hatalmas jackpot révén gazdagabbak lettek, mint Sir Tom Jones vagy Harry Kane. Ezzel a nyereménnyel bekerültek Nagy-Britannia 1.000 leggazdagabbja közé! (szerkesztő megjegyzése: hazánkban simán a TOP 20-ba kerülnének)

A nyerőszámuk 3, 25, 27, 28 és 29 volt – plusz a Szerencsecsillag 4-es és 9-es száma.

Az eddigi rekord 170 millió GBP volt, amit 2019 októberében nyert meg az akkori szerencsés nyertes.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)