Lottó és Sorsjegy

A kaszinók világán túl. Megmutatnunk neked mindent, amit csak akarsz! Ötös lottó, hatos lottó, kenó, joker játék, kaparós sorsjegy és még sok más!
Sok szerencsét!

Sok szerencsét!

Stílszerűen új sorsjeggyel nyitja az új évet a Szerencsejáték Zrt.
Íme, a Sok szerencsét!

Ár: 1 000 Ft
Főnyeremény: 50 000 000 Ft
Megjelenés: 2022. december 30.
Nyerési esély: 1: 3,12
Kibocsátott darabszám: 5 millió darab sorozatonként
Sorozat: 001

A sorsjegyen 4 játék található.

A játékmezőket letakaró réteg lekaparása után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

Az első játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak „2023”-as számot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. A „2023”-as szám megtalálása esetén a játékos nyereménye a kaparófelület alatt található „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A második játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak a „SZERENCSESZIMBÓLUMOK” felirat alatti játékmező által fedett szimbólumok valamelyikét kell megtalálnia az „ÖN SZIMBÓLUMAI” felirat alatti szimbólumok között. Minden ÖN SZIMBÓLUMAI” szimbólumhoz tartozik egy – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. Nyertes az a sorsjegy, amelyen a „SZERENCSESZIMBÓLUMOK” felirat alatti játékmező által fedett szimbólumok valamelyike megegyezik az „ÖN SZIMBÓLUMAI” felirat alatti szimbólumok közül bármelyikkel. A játékos nyereménye az ehhez a szimbólumhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke. Amennyiben a kaparófelület alatt 2X szimbólum található, a játékos nyereménye a 2X szimbólum alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg duplája.

A harmadik játékban a kaparófelület ledörzsölése után 3 azonos összeget kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Ebben az esetben a játékos nyereménye a – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A negyedik játékban a kaparófelület ledörzsölése után 3 egyforma szimbólumot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Ebben az esetben a játékos nyereménye 5 000 forint.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a kaparófelület alatt a játékos az első játékban nem talál 2023-as számot, a második játékban a „SZERENCSESZIMBÓLUMOK” alatti szimbólumok egyike sem egyezik meg az „ÖN SZIMBÓLUMAI” felirat alatti játékmező által fedett szimbólumok közül bármelyikkel, valamint az „ÖN SZIMBÓLUMAI” felirat alatti szimbólumok között nem talál „2X” szimbólumot, a harmadik játékban nem talál 3 azonos összeget, a negyedik játékban pedig nem talál 3 egyforma szimbólumot.

Forrás: bet.szerencsejatek.hu
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)