Lottó és Sorsjegy

A kaszinók világán túl. Megmutatnunk neked mindent, amit csak akarsz! Ötös lottó, hatos lottó, kenó, joker játék, kaparós sorsjegy és még sok más!
Tippmix

Több mint 1,2 milliárdot hozott az argentin siker a tippmixen és a tippmixprón fogadóknak

Több mint 1,2 milliárd forintot hozott a tippmixen és a tippmixprón fogadóknak az argentin labdarúgó-válogatott vasárnapi világbajnoki sikere.

A Szerencsejáték Zrt. hétfői közleményéből kiderül, hogy a franciák elleni fináléra – amelyet 3-3 után 11-esekkel nyertek a dél-amerikaiak – 1 millió 200 ezer egységnyi fogadás érkezett be, és több mint 1 milliárd 223 millió forint nyeremény került a fogadók zsebébe.

A tippelők 42 százaléka találta el – 3,15-ös oddsért -, hogy a rendes játékidő döntetlennel ér véget, 130 ezren gondolták így.

Arra, hogy Lionel Messi gólt szerez a találkozón, 20 ezren fogadtak helyesen 2,70-es oddsért, de több ezer olyan fogadó is volt, aki 12-szeres szorzóért eltalálta, hogy a mesterhármast szerző Kylian Mbappé legalább kétszer betalál.

Utóbbi nyolc góllal lett a torna gólkirálya, erre a címre is lehetett fogadni, akik még a vb előtt megtették ezt, azok 21-szeres összeggel gazdagodtak.

Arra, hogy a finálé 11-esekkel dől el, közel 12 ezer tipp érkezett 4,95-ös oddsért.

Több olyan játékos is volt, aki a bronzmeccs (Horvátország-Marokkó) és a döntő pontos végeredményét is eltalálta: egy kecskeméti játékos 2600 forintos téttel, 2-es kötés típusú fogadással 331 500 forintot nyert.

A tippmixprón pedig volt olyan játékos, aki a döntő kapcsán 8000 forint kockáztatása mellett, 3-as kötés típusú fogadással 357 141 forintot nyert.

Forrás: MTI
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)