Online Kaszinók

Érdekelnek az online kaszinók vagy kipróbálnád interneten a legújabb gyümölcsös gépeket? Itt mindent megtalálsz, ami a magyarországi legális online kaszinókkal kapcsolatos: bennfentes információk, nyerőgépek, rulett, blackjack, élő játékok és sok más érdekes információ.

A Kwiff anyavállalata Garry McGibbont nevezi ki felvásárlási igazgatónak

Az Eaton Gate Gaming, a Kwiff és Betkwiff márkák mögött álló üzemeltető Garry McGibbont nevezte ki új akvizíciós igazgatónak. McGibbon a Gibraltáron székelő Spryme marketingszolgáltató céget fogja vezetni és a Kwiff piaci jelenlétének bővítésére fog összpontosítani mind az Egyesült Királyságban, mind a nemzetközi piacokon.

McGibbon több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a szerencsejáték-iparban. Karrierjét lóversenyelemzőként és újságíróként kezdte a Timeformnál, mielőtt 2007-ben átment az üzemeltetői oldalra.

McGibbon különböző vezetői pozíciókat töltött be, többek között 2015 és 2019 között a JPJ Group Mandalay Media divíziójának ügyvezető igazgatója, 2019 és 2021 között pedig a Gamesys európai és ázsiai kereskedelmi igazgatója volt. Legutóbb a Casumo kereskedelmi alelnökeként, majd 2022 és 2023 között rövid ideig szakmai igazgatójaként tevékenykedett.

Charles Lee, az Eaton Gate Gaming vezérigazgatója így nyilatkozott: „Örülünk, mivel Garry csatlakozott a csapathoz, hogy a Kwiff és a Betkwiff márkákon keresztül dolgozzon. Tapasztalata és széleskörű tudása felbecsülhetetlen értéket képvisel majd, mialatt folytatjuk progresszív terjeszkedési stratégiánk megvalósulását.”

2024 áprilisában a Kwiff partnerségre lépett a Kambi Group AI-alapú kereskedési részlegével, a Tzeracttal, hogy a Bet Builder terméket integrálja a sportfogadásába. Ez a termék kezdetben a labdarúgásra összpontosít, a tervek szerint a későbbiekben további sportágakra is kiterjesztik. A partnerség célja a Kwiff fogadási kínálatának bővítése a 2024-es Európa-bajnokság előtt.

Az év elején a Kwiff megállapodást kötött a lóversenyek közvetítéséről a Racecourse Media Group (RMG) céggel. Ez a megállapodás hozzáférést biztosít a Kwiff játékosainak az RMG 35 brit és ír versenypályájának versenyzési tartalmához.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)