Online Kaszinók

Érdekelnek az online kaszinók vagy kipróbálnád interneten a legújabb gyümölcsös gépeket? Itt mindent megtalálsz, ami a magyarországi legális online kaszinókkal kapcsolatos: bennfentes információk, nyerőgépek, rulett, blackjack, élő játékok és sok más érdekes információ.

A Slotsjudge kiterjeszti elérését a Kick és a Discord integrációval

Az új platformokba való integráció célja, hogy a Slotsjudge szélesebb közönséget szólítson meg. 

A Slotsjudge leányvállalata nemrégiben kibővítette digitális jelenlétét új közösségi média platformokon, köztük a Kicken és a Discordon. Ennek a lépésnek az a célja, hogy kiszélesítse a platform elérését, és szélesebb közönséget vonzzon be, miközben a játékrajongók közösségét erősíti.

A Kickre való kiterjesztés bevezeti a Slotsjudge-ot az élő videóközvetítés birodalmába. A Kick interaktív képességeinek kihasználásával a Slotsjudge közvetítői chatbeszélgetéseken és szavazásokon keresztül kapcsolódhatnak a nézőkhöz, ezzel fokozva a közvetítés élményét és ösztönözve a közösségi interakciót.

Ezzel párhuzamosan a Slotsjudge a Discordon – egy kommunikációs platformon – is megjelent, amely az eszközök közötti szinkronizálásról és a közösségi funkciókról ismert. A Slotsjudge Discord szerverén keresztül a felhasználók számos csevegő- és hangcsatornát érhetnek el, részt vehetnek a játék streamelésében és vitákban az iGaming közösségen belül.

Ezzel a fejlesztéssel kapcsolatban Pauls Spakovskis, a Slotsjudge élő közvetítője és játékszakértője megjegyezte: „Ez elképesztő hír, mivel a Discord az első számú közösségi központ, és a Kick streamelése csak idő kérdése volt – egy gyorsan növekvő streamerbarát platform, ahol még nagyobb közösséget építhetünk!”

Tavaly a Slotsjudge megállapodást írt alá az Endorphinával, amelynek keretében a két vállalat csapatai együttműködtek, hogy a játékosok számára különböző témákról, például a legújabb nyerőgép-bónusz funkciókról és a mesterséges intelligencia online kaszinókra gyakorolt hatásáról szóló tartalommal szolgáljanak.

A partnerségről Aleksandra Andrishak, a Slotsjudge főszerkesztője a következőket nyilatkozta: „Ahogy a nevünk is sugallja, mi lettünk az első számú célpont azon játékosok számára, akik több információt keresnek a piac legjobb stúdióiról és játékairól. Nagy és hűséges játékosközönséggel rendelkezünk, és az olyan fejlesztők, mint az Endorphina, szeretnék őket bevonni, és tudatosítani bennük, hogy a nyerőgépek szórakoztatóak és izgalmasak.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)