Online Kaszinók

Érdekelnek az online kaszinók vagy kipróbálnád interneten a legújabb gyümölcsös gépeket? Itt mindent megtalálsz, ami a magyarországi legális online kaszinókkal kapcsolatos: bennfentes információk, nyerőgépek, rulett, blackjack, élő játékok és sok más érdekes információ.

Az iGB kiadja az első LatAm (latin-amerika) szerencsejáték-piaci jelentését

A Sportingtechhel közösen készített új LatAm Gambling jelentés az iparág legújabb növekedési piacának legnagyobb lehetőségeit elemzi.

Az új iGB LatAm jelentéssel az a cél, hogy az iparág számára a legátfogóbb információforrást kínálja a világ egyik legjelentősebb feltörekvő régiójáról.

LatAm 650 millió ember otthona, és 2028-ig a teljes szerencsejáték-piac várhatóan eléri az évenkénti 30 milliárd dollárt. Minden szem LatAm-on van, ami kétségkívül az évtized legnagyobb növekedési lehetősége lesz.

Amint azt az iGB rendszeres olvasói tudják, a brazíliai szerencsejátékok szabályozásának hosszú és időnként feszült folyamata 2023 decemberében lezárult. A 3,626/2023-as törvényjavaslat törvénybe iktatása révén, több mint egy évtizedes parlamenti folyamat után, hamarosan az egyik legjobban várt online piac lesz.

Mit tartalmaz az iGB latin-amerikai szerencsejáték-jelentése?

Természetesen Brazília jelenti a régió nagy lehetőségét, de az első LatAm jelentésben ennél sokkal többről is szó esik. A régóta szabályozott területek, mint Mexikó és Kolumbia, alapos vizsgálat tárgyát képezik. Bemutatja továbbá az argentin szabályozási rendszert, valamint beszámol két feltörekvő sztárról is: Peru és Chile.

Az előbbit komoly sötét lónak látják a régióban – az ország már rendelkezik kialakult szabályozási kerettel és gyorsan növekszik a népszerűsége. A 33 millió lakosú Peru a harmadik legnagyobb piacnak ígérkezik a latin-amerikai térségben és nemrégiben mindössze 30 nap alatt 145 engedélykérelmet kapott.

Az iGB LatAm jelentése a Sportingtech-tel együttműködve készült és célja, hogy megalapozott képet nyújtson a kontinens legfontosabb fejleményeiről. A H2 Gambling Capitalnál dolgozókkal együttműködve egy adatvezérelt jövőképet is felvázol, ami a reményeknek megfelelően az első lesz a régióról szóló számos jelentés közül.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)