Online Kaszinók

Érdekelnek az online kaszinók vagy kipróbálnád interneten a legújabb gyümölcsös gépeket? Itt mindent megtalálsz, ami a magyarországi legális online kaszinókkal kapcsolatos: bennfentes információk, nyerőgépek, rulett, blackjack, élő játékok és sok más érdekes információ.

Az internetes kaszinó az Amerikai Egyesült Államokban a kihívások ellenére is lendületet kap

Az online kaszinó legalizálása az Egyesült Államokban lassan halad, mégis több államban már megvalósították őket.

Az Egyesült Államokban az internetes kaszinó előtt fényes jövő áll az idei SBC Summit North America rendezvényen résztvevő iparági szakértők és vezetők szerint. Annak ellenére, hogy jelenleg számos akadály gátolja a terjeszkedést és aggodalmak merülnek fel a hagyományos kaszinókra gyakorolt hatásával kapcsolatban, az iparág általános hangulata pozitív.

Az iparág vezetői optimisták az iGaming lassú terjedése ellenére is

Az online kaszinó legalizálása az Egyesült Államokban lassan halad, mégis számos amerikai állam, köztük Connecticut, Delaware, Michigan, New Jersey, Pennsylvania, Rhode Island és Nyugat-Virginia már bevezette azt. A lassú megvalósítás ellenére az iparág szakértői és vezetői úgy vélik, hogy a szerencsejátékok jövője az online szerencsejátékban rejlik.

Elizabeth Suever, a Bally’s Corporation alelnöke megjegyezte, hogy a fogyasztók, különösen a milleniumi generáció tagjai, jelentősen megváltoztatták szokásaikat és egyre inkább az okostelefonjukra támaszkodnak a vásárlástól kezdve a banki szolgáltatásokig, így tehát életmódjuk meglehetősen mobilközpontúvá vált. Hozzátette, hogy a szerencsejáték is errefelé tart – számolt be az Associated Press.

Ezek a pozitív vélemények azonban nem tükrözik a piac állapotát. Annak ellenére, hogy az online sportfogadás 38 amerikai államban és Washington D.C.-ben elérhető, az internetes szerencsejátékok továbbra is nagyon korlátozottak. Még Nevadában, a szerencsejáték Mekkájában is csak az online pókert vezették be, de az online kaszinójátékokat még nem.

Ellentmondás a remény közepette: az amerikai online szerencsejáték-bővítéssel kapcsolatos aggályok megoldása

Shawn Fluharty, a szerencsejáték-államokat képviselő törvényhozók nemzeti tanácsának (National Council of Legislators from Gaming States) elnöke kiemelte, hogy jelentős eltérés van a sportfogadás amerikai Legfelsőbb Bíróság 2018-ból származó úttörő döntését követő kiterjedt növekedése, illetve az online kaszinójátékok szinte nem is létező terjeszkedése között. Ugyanakkor optimizmusának is hangot adott az iGaming esetleges elterjedésével kapcsolatosan.

Brandt Iden, a Fanatics Betting & Gaming egyik alelnöke is csatlakozott ehhez a véleményhez. Megjegyezte, hogy a siker érdekében az iparág egésze számára nagyon fontos az online szerencsejátékok felkarolása. Azt is hangsúlyozta, hogy az iparágnak erőfeszítéseket kell tennie a törvényhozók felvilágosítására a legalizált online platformok előnyeiről az illegális offshore szerencsejáték-oldalakkal szemben.

Az iparág álláspontja lehet pozitív, de még mindig sok aggodalomra adnak okot az iGaming USA-szerte történő elterjedésének negatív következményei. Ezek közé tartozik a függőségi arány növekedésétől és a fizikai kaszinók bevételeinek megcsappanásától való félelem.

Az online szerencsejátékok támogatói ugyanakkor azzal érvelnek, hogy az iGaming kiegészítheti a hagyományos kaszinókat és ösztönözheti a gazdasági növekedést. Adam Glass, a Rush Street Interactive egyik vezetője kiemelte, hogy az online és offline szerencsejáték-szolgáltatók között új munkahelyek nyílhatnak meg és lehetőség van az együttműködésükre.

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)