Online Kaszinók

Érdekelnek az online kaszinók vagy kipróbálnád interneten a legújabb gyümölcsös gépeket? Itt mindent megtalálsz, ami a magyarországi legális online kaszinókkal kapcsolatos: bennfentes információk, nyerőgépek, rulett, blackjack, élő játékok és sok más érdekes információ.

Az online piac hatása a földi kaszinókra

Az online kaszinók előretörésével, a „szakma” régóta azon tűnődik, hogy milyen hatással van az internetes játék a hagyományos földi kaszinókra.

A vélemények megoszlanak, sokan azt állítják, hogy az online kaszinó elveszi a játékosokat a földi kaszinóktól, sokak szerint kiegészíti a piacot.

Jól meg lehet figyelni a piaci változásokat Dániába, ahol 2012 óta liberalizált, szabályzott és viszonylag védett online piac van.

A dán szerencsejtáték felügyelet érdekes grafikont tett közzé éves jelentésében, ami elég jól mutatja be a tiszta játékbevétel alakulását.

A grafikon bemutatja, hogy összességében az elmúlt 9 évben az online és a hagyományos kaszinók piaca nőtt, a tiszta játékbevétel tekintetében, 2017-óta a piacvezető szerepet átvették az internetes kaszinók.

Megfigyelhető továbbá, hogy a pandémia miatt 2020 és 2021-ben milyen jelentősen emelkedett az online kaszinók részesedése.

Érdeklődéssel várjuk a 2022-es adatokat, hogy kiderüljön, hogy tudnak-e a földi kaszinók „szépíteni”…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)