Online Kaszinók

Érdekelnek az online kaszinók vagy kipróbálnád interneten a legújabb gyümölcsös gépeket? Itt mindent megtalálsz, ami a magyarországi legális online kaszinókkal kapcsolatos: bennfentes információk, nyerőgépek, rulett, blackjack, élő játékok és sok más érdekes információ.
Ukrán háboró hatásai a szerencsejátékra

Az ukrán háború hatásai a szerencsejáték iparban

A több mint egy hónapja tartó orosz ukrán háború az egész világot és mindannyiunk életét megváltoztatta. Az élelmiszeripartól az autógyártáson át a pénzügyi szektorban is megszűnt a “régi világ”. A Chanel boltjaiban a vásárlóknak világszerte nyilatkozniuk kell, hogy nem viszik a vásárolt termékeket Oroszországba.

Az orosz agresszió miatt a szerencsejáték ipar is alapvetően megváltozott. Ahhoz, hogy teljes egészében megértsük a háború hatásait még nem telt el elég idő, de egyes fejlemények már láthatóak.

Nem is olyan rég (még egy éve sincs talán) hogy megnyílt az ukrán földi kaszinó piac. Sorra nyitottak a drágábbnál-drágább beruházásokkal kivitelezett nagykaszinók. Ezek mind egytől egyik bezártak és örülhetnek, hogy épületeiket nem bombázzák szét.

A pénzügyi szankciók miatt csökkent az illegális kaszinók forgalma, hiszen ezek egy jó része orosz tulajdonban volt.

A szoftverszolgáltatók közül a Playson, (amely részben Ukrajnában fejlesztett) már elkezdte a kivonulást, de olyan nagy platformszolgáltató mint a Softswiss is nehéz helyzetbe került, hiszen ez a cég Fehérorosz (Belorusz) tulajdonban van. A Softswiss alapítója Ivan Montik (aki egyébként nem él Fehéroroszországban) kétszeresen is nehéz helyzetben van, egyrészt személyesen kiállt az orosz agresszió ellen, de maga a vállalat nagy része a mai napig Minszkben van, ami azt jelenti, hogy amennyiben Fehéroroszországot is szankcionálják, úgy a Softswiss tevékenysége is ellehetetlenülhet.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)