Online Kaszinók

Érdekelnek az online kaszinók vagy kipróbálnád interneten a legújabb gyümölcsös gépeket? Itt mindent megtalálsz, ami a magyarországi legális online kaszinókkal kapcsolatos: bennfentes információk, nyerőgépek, rulett, blackjack, élő játékok és sok más érdekes információ.
Casino Big Data

Big data az online kaszinók szolgálatában

Talán még olvasóink közül is kevesen tudják, de a modern kaszinó-igazgató a legkevésbbé sem a “hagyományos szivarozó, konyakot kortyolgató félmaffiózó”, hanem inkább hasonlít egy mérnökhöz.

Az online kaszinók életét, sikerességét alapvetően az határozza meg, hogy

  • milyen költséggel (hatékonysággal) szereznek új ügyfeleket
  • mennyire sikeresen konvertálják ezeket az ügyfeleket befizető játékossá
  • mennyi ideig tartják fent egy már megszerzett játékos érdeklődését
    és végül, de nem utolsó sorban
  • milyen költséghatékonysággal működtetik az online kaszinót.

Ezek többsége – ellentétben a hagyományos kaszinókkal – igen jól mérhető adat. Könnyűszerrel megállapítható, hogy honnan jönnek az adott oldalra a látogatók, és hogy milyen százalékban regisztrálnak, fizetnek be. Ügyes szoftverek segítségével még azt is meg lehet figyelni, hogy melyik látogató hova kattint az oldalra, melyek az elhanyagolt és melyek a frekventált helyek.

A játékosok magatartásáról is árulkodnak a számok, milyen nemű, milyen korú játékos a nap melyik szakában melyik játékon játszik, hogy áll ez összefüggésben az adott játék elhelyezkedésével a weblapon. Mennyi időbe telik el az első és a második befizetés között. Mik egy adott játékos kedvenc időpontjai.
Kis igyekezettel az is kideríthető, hogy befolyásolja- e egy zápor, vagy a jó idő egy adott helyen a játékosok számát, vagy éppenséggel ki ünnepeli aznap a névnapját.

Ezek az adatok az ügyes kaszinó kezében valóban aranyat érnek. Ezeket felhasználva tudják egyre jobbá és jobbá tenni a weboldalt, és jobb promóciókat, személyre szabott ajánlatokat készíteni a játékosoknak.

A big data segítségével a jövőben ki lehet szűrni a potenciális csalásokat, segíteni a szenvedélybetegeken.

Természetesen a nagy mennyiségű adatra vigyázni is kell, ezért az ittapiros azt ajánlja, hogy csak olyan online kaszinókban játszatok, amelyeknek megfelelő adatvédelmi szabályzata és információbiztonsági szabályozása, legalább egy ISO27001 minősítése van.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)