Online Kaszinók

Érdekelnek az online kaszinók vagy kipróbálnád interneten a legújabb gyümölcsös gépeket? Itt mindent megtalálsz, ami a magyarországi legális online kaszinókkal kapcsolatos: bennfentes információk, nyerőgépek, rulett, blackjack, élő játékok és sok más érdekes információ.

Cukorkák változtatták meg a magyar játékos életét

Szédítő nyeremény pörgött ki péntek hajnalban a Vegas.hu-n.

Rekordösszegű nyeremény pörgött ki péntek hajnalban a Vegas.hu oldalán. Egy magyar játékos a Sugar Rush nevű játékon vitte el az impozáns, 50 millió forintos nyereményt. Ez rekord a 7. születésnapját éppen egy hónapja ünneplő oldal történetében!

„Bár csupán néhány órája történt a nagy esemény, ám már most várjuk a következőt” – fogalmazott még hétvégén Tulik Ágnes, a Vegas.hu marketing igazgatója a fejlemények kapcsán. „Létezik ugyanis egy városi legenda, amely szerint a nagy nyereményeket követően, hosszú idő, amíg új, nagy nyertest köszönthetünk, ám az élet erre a tételre rendre rácáfol. Ráadásul éppen a Sugar Rush-hoz hasonló, úgynevezett slotjátékoknál fordult elő többször is, hogy egymás után viszonylag rövid időn belül jöttek össze nagyösszegű kifizetések. Arról nem beszélve, hogy minden esély megvan ennél is nagyobb nyereményre, mert a Vegas.hu oldalra hamarosan érkezik egy olyan új játék, ahol a mostani összegnek a többszöröse is elvihető lesz” – tette hozzá.

Az oldalon egyébként már 1000-nél is több slotjátékból válogathatnak a látogatók, ezek közül az egyik legnépszerűbb volt a Sugar Rush, amelynek a fejlesztője jól érzett rá az elmúlt pár évben minden platformot uraló cukorkás tematika sikerére. Az egyik legédesebbnek mondható játékában gumimacikra és zseléscukrokra lehet számítani a klasszikus cseresznyék és különböző gyümölcsök helyett. Aligha kell mondani, hogy most így talán még édesebb az élmény a játékos számára.  

A nyeremény ráadásul nettó összeg. A Vegas.hu ugyanis az egyetlen olyan oldal Magyarországon, ahol az online kaszinó játékok mellett a sportfogadást is legálisan kipróbálható, s a nyereményeket adómentesen utalják bármekkora összegről is van szó.

Nos, a szerencsés játékosnak nem lesz gondja, ha például gumicukorkákkal ünnepelné hatalmas nyereményét. Ebből az összegből ugyanis nagyjából 125 000 csomagot tudna vásárolni, amelyből ha minden nap elfogyasztana zacskónyit, akkor a cukorkák több mint 300 évig kitartanának.  

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)