Online Kaszinók

Érdekelnek az online kaszinók vagy kipróbálnád interneten a legújabb gyümölcsös gépeket? Itt mindent megtalálsz, ami a magyarországi legális online kaszinókkal kapcsolatos: bennfentes információk, nyerőgépek, rulett, blackjack, élő játékok és sok más érdekes információ.

Elindult az MGM online kaszinó New Jersey-ben

Van egy másik új online kaszinó oldal New Jerseyben, ami az MGM Resorts International nevét viseli.

A PlayMGM.com az MGM Atlantic Cityben található Borgata kaszinójával együtt indult. A New Jersey-i online kaszinóknak egy Atlantic City-i kaszinóval kell együttműködniük. A kaszinó két Borgata márkájú online oldalt is kínál, valamint partnerséget kötött a PartyPoker és a Pala Casino online oldalaival.

A PlayMGM márka Nevadában is aktív egy sportfogadási alkalmazáson keresztül. A New Jersey-i webhelyet a GVC működteti, amely a vállalat Borgata márkájú webhelyeinek szoftverét is biztosítja. Az új oldal PC-s böngészőkön, valamint iOS és Android alkalmazásokon keresztül is elérhető.

Az oldal kaszinójátékokkal és nyerőgépekkel indult, de tartalmaz egy online pókerszobát is, amely a Borgatapoker.com és a PartyPoker oldalakkal osztozik a játékosokon. Az oldal egy lenyűgöző, akár 2000 dollár értékű, 100 százalékos első befizetési bónusszal indult. Az oldal a Borgatához kapcsolódó jutalmazási programot folytat, de nem kapcsolódik az MGM Mlife jutalmazási programjához, amely a szárazföldi kaszinókhoz tartozik.

A Borgata online oldalai voltak a New Jersey-i iGaming iparág korai vezetői, de az utóbbi időben az Atlantic City-i Golden Nugget kaszinó és a vele együttműködő oldalak átvették a vezetést.

Szintén New Jerseyben Raymond Lesniak állami szenátor elmondta, hogy törvényjavaslatot tervez benyújtani, amely lehetővé tenné, hogy a külföldi országok, valamint Nevada és Delaware szerencsejátékosai New Jerseyben is fogadhassanak az interneten.

Lesniak az Associated Pressnek elmondta, hogy bár a törvényjavaslatot még nem írták meg, javasolni fogja, hogy azokban a joghatóságokban, ahol az online szerencsejáték már legális, az emberek New Jerseyben is köthessenek online fogadásokat. A törvényjavaslat azt is lehetővé tenné, hogy a nemzetközi szolgáltatók New Jerseyben alapítsák meg működésüket, és eltörölné azt a követelményt, hogy a számítógépes szervereknek Atlantic Cityben kell elhelyezkedniük.

Lesniak szerint ez a lépés lehetővé tenné más joghatóságok számára, hogy a játékosokat New Jerseyvel egyesítsék és mindkét piacot bővítsék.

„A küldetésemet megváltoztattam és New Jersey-t az internetes szerencsejátékok Szilícium-völgyévé, az internetes szerencsejátékok Mekkájává tettem” – mondta Lesniak. „Az online szerencsejáték segített Atlantic City kaszinószektorának újjáélesztésében olyan sikerrel, amelyet olyan módon terjeszthetünk ki, amely több bevételt generál, munkahelyeket teremt és a szerencsejátékok technológiai innovációját táplálja.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)