Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

35 év után születhet gól ír-magyar meccsen

Szűk tíz éve aligha gondolta volna bárki, hogy 2024-ben Magyarország futballválogatottja zsinórban a harmadik Európa-bajnoki szereplésére készül majd. Marco Rossi együttese ezúttal ráadásul egyenes ágon, sőt, selejtezőcsoportjának győzteseként kvalifikált, és néz majd szembe Németországgal, Skóciával, illetve Svájccal, aztán még ki tudja kivel.

A kontinensviadal előtt azonban még két felkészülési találkozó vár a mieinkre, amelyek közül az elsőt Dublinban, az ír válogatott ellen vívják. A szigetországi csapat nem jutott ki az Európa-bajnokságra, ugyanakkor a korábban ír bajnok magyar labdarúgó a minap beszélt arról a sajtóban, hogy a zöldek számára „nincs olyan, hogy edzőmeccs”.

„Az írek felfogásában nincs olyan, hogy edzőmeccs” – interjú

A találkozónak külön pikantériát adhat Sammie Szmodics szereplése. A magyar gyökerekkel is rendelkező támadót korábban összeboronálták a magyar válogatottal, ugyanakkor a dologból nem lett semmi, sőt. Marco Rossi szerint Szmodics tudatosan használta (ki) a sajtót és a magyar érdeklődést, hogy javítsa esélyeit az ír meghívóra.

A felek elmúlt két találkozása finoman szólva sem volt emlékezetes, de még csak eseménydús sem. 2021-ben és 2012-ben egyaránt gól nélküli döntetlent játszott egymással a két gárda. A párosításban legutóbb 1989-ben született gól: akkor az írek győztek 2-0-ra. A bukmékerek szerint a reminek most is bőven van az esélye, az oddszok alapján háromesélyes meccsre számítanak.

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)