Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

A BL- favorit Real adhat kegyelemdöfést a Bayern szezonjának

Két Premier League-es ellenfelet kiejtő csapat küzd meg a Bajnokok Ligája elődöntőjében. A Bayern az előzetesen valamivel esélyesebbnek tartott Arsenalt ejtette ki egy hazai döntetlen után elért idegenbeli győzelemmel. A Real Madrid nem kisebb skalpot söpört be, miután két döntetlen mérkőzés után büntetőpárbajban búcsúztatta a Manchester City-t.

A Bayern számára a Bajnokok Ligája maradt az egyetlen esély arra, hogy ne maradjon trófea nélkül az együttes – no meg a nyáron érkező Harry Kane. A bajnokság már bőven eldőlt a szenzációs szezont futó Leverkusennek köszönhetően, míg a kupából a harmadosztályú Saarbrücken ütötte ki a bajorokat. A müncheniek szezonját balhék is viszályok övezték, ám egy BL-cím alighanem a leköszönő Thomas Tuchel emlékét is megszépítené.

Itt a vége: bejelentést tett a Bayern München Thomas Tuchel sorsáról

A Real Madrid háza táján jóval derűsebb a helyzet. Bár a kupából a városi rivális Atlético kiejtette a „blancókat”, a bajnoki cím karnyújtásnyira van, a City kiejtésével pedig a Bajnokok Ligájában is első számú esélyessé léptek elő.

A két csapat 2017-ben és 2018-ban is összefutott a BL tavaszi szakaszában, előbb a negyed-, majd utóbb az elődöntőben. Mindkétszer a spanyolok jutottak tovább, akik mindkét esetben a végső győzelmet is besöpörték a sorozatban. Ha nem is emiatt, de a fogadóirodáknál is a Madrid a favorit, ám emlékezhetünk, az Arsenal is így kezdte.

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)