Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

A bukás kapujában az Arsenal?

Mikel Arteta hosszú évek munkájával egy a topcsapatok körében már lesajnált Arsenalt emelt vissza a Premier League szúk elitjébe. A spanyol mester együttese tavaly is sokáig tudta tartani a lépést a bajnoki címet végül behúzó Cityvel, ám a hajrában végül elszálltak a londoniak.

A konzisztens jó teljesítmény idén is megvolt az Arsenal esetében, ugyanakkor félő, hogy a tavalyi események megismétlődnek. A csapat előbb betlizett a hármas bajnoki versenyfutásban, miután hazai pályán kikapott az Aston Villától, majd néhány nappal ezután a Bayern München kiejtette a BL-ből.

Erőt és lelket próbáló feladat előtt áll tehát Arteta csapata, hiszen egy újabb bajnoki vereséggel alighanem a Premier League-et illető álmaiknak is búcsút inthetnének. A londoni álmok hóhéra a Wolverhampton lehet, amely hazai pályán fogadja az „Ágyúsokat”.

A Wolves biztos tagja a középmezőnynek, 43 pontjukkal a 11. helyen állnak, vagyis valójában sem félelmeik, sem vérmesebb álmaik nem lehetnek. A két csapat decemberi bajnokiján egyébként az Arsenal győzött, az Emiratesben hamar 2-0-s vezetést szerző londoniaknak csak Cunha kései szépítőgólja miatt kellet igzulniuk a végén.

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)