Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

A bukik Leverkusen-Atalanta döntőre számítanak az El-ben

Csütörtökön kialakul az Európa-liga 2023/2024-es évadának döntőjének párosítása. Az egyik elődöntőben a Liverpoolt is búcsúztató Atalanta a francia bajnokságban hektikusan, ugyanakkor az európai kupaporondon erőn felül teljesítő Olympique Marseille együttesével csap össze.

Az olaszok a Vélodrome-ban 1-1-es döntetlent értek el, vagyis „mindössze” annyi a feladatuk, hogy érvényre jutassák a hazai pálya nyújtotta előnyt. Az oddszok azt sugallják, hogy a bukmékerek szerint ez sikerülni is fog nekik, a továbbjutásra ugyanis az Atalanta a favorit.

A másik elődöntőben kevésbé szoros az állás féltávnál. A Bayer Leverkusen ugyanis 2-0-ra nyert az AS Roma otthonában az odavágón. Bár Xabi Alonso együttesének több komoly lehetősége volt, az olaszok is összeszorgoskodtak 1,31 várható gólnyi helyzetet, vagyis De Rossi együttesének is van mire alapoznia reményeit.

A fináléba ugyanakkor a fogadóirodák szerint nem meglepő módon az idén eddig legyőzhetetlen Leverkusen fog bejutni. A bajnokságot már megnyerő és a Német Kupára is esélyes „gyógyszergyáriak” továbbjutása még annyit sem fizetne, mint az az opció, hogy a találkozó során gól születik.

 

(Kiemelt kép:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)