Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

A Fradi férfi és női kézisei is az év egyik legfontosabb meccse előtt

Az FTC kézilabda szakosztályának mindkét szakága a maga szezonja egyik legfontosabb mérkőzésére készül szombaton. A nők a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a dán Esbjerg ellen lépnek pályára, míg a férfiak az Olympiakosz elleni visszavágóra készülnek az Európa-kupa döntőjébe jutásért vívott párharcban.

A lányok már a nyolcaddöntőben is komoly skalpot gyűjtöttek, az elvesztett hazai odavágó után idegenben fordították meg a párharcot a Brest ellen. Az Esbjerg – akitől egyébként oda-vissza kikaptak a csoportkör folyamán – legyőzése legalább ekkora, ha nem még nagyobb meglepetés volna.

A férfiak ezzel szemben a párharc favoritjaként mentek bele az Olympiakosz elleni elődöntős párharcba. Pásztor István sérülések miatt megtizedelt csapata azonban nem tudta érvényesíteni a papírformát hazai pályán: a hajrában Győri Kristóf bravúrjai is kellettek, hogy ne legyen vereség a vége.

A 28-28-as döntetlen azonban így is elég a görögöknek arra, hogy egálról kezdhessék a visszavágót. A görög szurkolói kultúrát ismerve a Fradi nagyjából ugyanolyan „meleg” fogadtatásra számíthat, mint amilyenben az Olympiakosz részesült Budapesten.

 

(Kiemelt kép: FTC Kézilabda/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)