Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

A Genoának jutalomjáték, a Laziónak élet-halál harc

Már most elégedett lehet szezonjával a Genoa, amelynek szurkolói a szezon előtt alighanem tolongtak volna, hogy előre aláírhassák a 12. helyet, amelyet most elfoglal csapatuk. A genovaiak célkitűzése a bennmaradás volt, amivel kapcsolatban már hat fordulóval a vége előtt is csak matematikai kétség merülhet fel. 39 pontjukkal tizenkét egységre vannak a kiesőzónától.

A Genoa így különösebb nyomás nélkül futballozhatja végig a hátralévő fordulókat, ellentétben azzal a Lazióval, amely nem olyan rég esett át egy edzőváltáson, és per pillanat nem áll nemzetközi kupaszereplést érő helyen. Ez még az idei kupasorozatok győzteseinek fényében változhat, de jelenlegi hetedik helyükkel éppen hoppon maradnának.

Ráadásul 49 pontjukat 32 mérkőzésen szedték össze, ellentétben az előttük álló Atalantával, amely eggyel kevesebbet játszott. Ha a Liverpoolt tegnap kiejtő Gasperini-csapat hozza elmaradt mérkőzését, azzal leszakíthatja a Laziót, amelynek így mindenképpen a győzelemre kell játszania Genovában.

A rómaiak feladata nehéznek ígérkezik, a Luigi Ferrarisból ugyanis csak négy csapat tudta eddig elvinni mind a három pontot. A Lazio ugyanakkor 7-1-8-as mérlegével az idegenbeli tabella első negyedébe tartozik. A két csapat őszi bajnokiját kisebb meglepetésre az akkor vendégként pályára lépő Genoa nyerte, amiért a Lazio decemberben a kupában vett revansot.

 

(Kiemelt kép: SS Lazio/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)