Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

A Német Kupa két meglepetéscsapata a döntőért harcol

Különös helyzet állt elő a Német Kupában, hiszen két másod- és egy harmad- mellett egyetlen elsőosztályú csapat, a bajnokságban is remeklő Leverkusen jutott be a sorozat elődöntőjébe. Xabi Alonso együttesének ellenfele majd a Düsseldorf lesz, ám előtte, kedden megrendezik a másik elődöntőt Saarbrücken és a Kaiserslautern részvételével.

A harmadik ligás Saarbrückenről még akkor is kevesen gondolták volna, hogy idáig jut, amikor óriási meglepetésre kiverték a Bayern Münchent. Mindez ugyanis még a legjobb 32 között történt, utána a kiscsapatnak még a szintén élvonalbeli Frankfurton és Mönchengladbachon is át kellett verekednie magát.

A Kaiserslauternnek ennél valamivel könnyebb dolga volt. Nekik a bundesligás Köln legyőzése után ugyanis vele azonos súlycsoportbeli, azaz másodosztályú riválisok jutottak. A K’lautern sikerrel is vette ezeket az akadályokat: a Nürnberg után a Dárdai Pál irányította Hertha Berlint is kiütötték a sorozatból.

A két klub a 2020/21-es és a 2021/22-es szezon során négyszer ütközött meg egymással a harmadik vonalban. Ezek eredményei nem a Saarbrücken mellett szólnak. A négy találkozóból ugyanis hármat is a Kaiserslautern tudott megnyerni, a saarbrückenieknek pedig a negyediken is csak egy döntetlenre futotta.

 

(Kiemelt kép: 1. FC Saarbrücken/Facebook)

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)