Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

A PSG ismét rápihent a soros BL-visszavágójára

2013 után ismét a Bajnokok Ligája döntőjébe juthat a Borussia Dortmund. A ruhr-vidékieknek ehhez nincs más dolga, mint megőrizniiük minimális előnyüket a PSG ellen, amit a hazai odavágón Nicklas Füllkrug 36. percben szerzett találatával harcoltak ki. A franciák 2020 után lennének újra ott a fináléban.

A szezon előtt, illetve annak első felében a Paris Saint-Germaint sem sokan várták a legrangosabb európai kupasorozat döntőjébe, ugyanakkor bizonyára többen fogadtak akkortájt a párizsiak sikeres menetelésére, mint arra, hogy a Dortmund akár csak az elődöntőt eléri.

A két csapat egyébként egyazon kvartettből, a halálcsoportból érkezett: a Dortmund az első, míg a PSG a második helyen jutott tovább a tavaszra. Azóta a PSG a Real Sociedadot és a Barcelonát, míg a németek a PSV Eindhoven és az Atlético Madrid csapatait ütötték el a továbbjutástól.

A PSG – akárcsak korábban a Barca elleni negyeddöntő két mérkőzése között – nem játszott a hétvégén bajnokit, így hat napja volt erre a meccsre felkészülni. A Dortmund viszont pályára lépett a Bundesligában, ahol egyébként még biztosítania kell jövő évi BL-szereplését. Edin Terzics együttese 5-1-re püfölte el az Augsburgot.

 

(Kiemelt kép: PSG – Paris Saint-Germain/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)