Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

A PSG rápihenhetett az elődöntőre, a Dortmund nem

Kevesen fogadtak volna arra a szezont megelőzően, hogy az idény során négyszer is összecsap majd a Dortmund és a PSG. Márpedig ez a helyzet: a két csapat ősszel a Bajnokok Ligája halálcsoportjában élvezhette egymás – illetve a Newcastle és a Milan – társaságát, most pedig az elődöntőben is összecsapnak.

A csoportkör első fordulójában a Paris Saint-Germain megérdemelt 2-0-s győzelmet aratott hazai pályán, míg az utolsó fordulóban, Dortmundban egy mindenki számára elégséges 1-1 született. A Dortmund ezzel csoportelső lett, a PSG pedig elvitte a második továbbjutó helyet.

A németekkel az egyenes kieséses szakaszban. Nem lenézve a PSV-t és az Atléticót, mindkét csapatnál sorakoztabb nehezebb riválisok a nyolcad-, illetve a negyeddöntőben. A Borussia ugyanakkor élt az eséllyel: a hollandokat 3-1-es, míg a spanyolokat 5-4-es összesítéssel búcsúztatta. A PSG-nek valamivel nehezebb dolga volt két spanyol riválisa ellen: a Real Sociedadot 4-1-es, a Barcelonát pedig 6-4-es gólkülönbséggel múlta felül.

A párharc kezdete előtt a bukmékerek a franciákat tartják esélyesebbnek. Az odavágó tekintetében a PSG mellett szól, hogy a hétvégén egy könnyelmű 3-3-mal pihentek rá a mérkőzésre, elnapolva az amúgy biztosnak tűnő bajnokavatást. A Dortmund ezzel szemben teljes mellszélességgel állt bele a Leipzig elleni bajnokiba, amelyet ráadásul el is vesztett 4-1-re.

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)